Csillagjegyek, akiknek október második fele fordulópontot hoz

Szerelem, karrier, vagy éppen önismeret – az élet minden területén készülni kell a változásra!

Csillagjegyek, akiknek október második fele fordulópontot hoz

Bár sokaknak az őszi hónapok inkább szomorkásak, a következő négy csillagjegy egy percig sem fog bánkódni. Számukra rengeteg izgalmat tartogat még az október!

Kos

Az október már eddig is meglehetősen eseménydús hónap volt a számodra, de most jön még csak a java! Számíts arra, hogy a hónap második felében kisebb akadályokba fogsz ütközni, és némi bosszúsággal is szembe találod magad. Az október 20-ai telihold viszont megvilágosodást fog számodra hozni, és végre megérted majd, hogy azokkal a kapcsolataiddal, amik csak hátráltatnak az életben, végleg le kell számolnod. Nehéz lesz az elengedés, de te képes leszel rá!

Szűz

Számodra a Mérleg szezon a felülvizsgálatról és az újrakezdésről szól. Egy ideje már elemezgeted a jelenlegi helyzetedet, nem vagy ugyanis biztos benne, hogy olyan helyen vagy, ahol igazán szeretnél lenni. A munkahelyváltás nem kis dolog, de te Szűzként nem is vágnál bele felelőtlenül. A következő hetekben végre meg fogsz tudni hozni egy jövőddel kapcsolatos nagyon fontos döntést, ami igazi fordulópontot fog jelenti az életedben.

Mérleg

Boldog szülinapot, Mérleg! Jó ideje érzed már, hogy változtatnod kell, meg kell próbálnod jobban kiállnod magadért. Általában mindenkivel visszafogott és udvarias vagy, de ez az október elindít benned valamit, ami felébreszti a benned szunnyadó tüzet. Végre rá fogsz jönni, hogy igenis hatalmas erő van benne, képes vagy megvédeni magad, és kimondani azokat a dolgokat, amiket valójában gondolsz.

Nyilas

Igazán izgalmas napokat tartogat még számodra az október! Régóta szeretnél már belefogni egy stílusváltásba, aminek úgy érzed, végre pont itt lesz az ideje. Eközben a vonzerőd is a topon van, bárkivel is találkozol, mindenkit azonnal magadba tudsz bolondítani. És bár a hódítások eddig nem érdekeltek különösképpen, a hónap vége felé egy olyan különleges ember lép majd az életedbe, aki mellett még te is szívesen lehorgonyoznál.

Az ősz nem telik eseménytelenül: