Ilyen barát vagy a kínai horoszkópod szerint

Titoktartó? Figyelmes? Türelmes? A kínai horoszkóp nem hazudik arról, hogy mik az erősségeid, ha barátságról van szó, csekkold!

Ilyen barát vagy a kínai horoszkópod szerint

Ha meg kellene fogalmaznod, hogy milyen barát vagy, megtalálnád a megfelelő jelzőket? Nyugi, semmi gond, a kínai horoszkópod ugyanis pontosan elárulja, hogy mik azok a tulajdonságaid, amik miatt annyira szerethető vagy.  

Patkány 

Ha egyetlen szóval kellene téged jellemezni, az az őszinte lenne. Mindegy, hogy sokszor fáj, amit mondasz, a barátaid mindig hozzád fordulnak, ha tanácsra van szükségük, mert tudják, hogy te nem fogsz kertelni és megmondod a tutit. Éles nyelved ellenére velük sosem vagy lekezelő, még akkor sem, ha szerinted hibáznak, ezért szeretnek téged olyan sokan. 

Bivaly 

A kínai állatövben szinte nincs nálad erősebb és megbízhatóbb karakter. Ha egy barátod segítségre szorul, te kérés nélkül azonnal hozzá sietsz és akkor is megpróbálod a problémáját megoldani, ha egyébként nem kéri. Elég gyakorlatias vagy, ha a társasági életedről van szó, ezért amikor gyors tanácsra van valakinek szüksége, te vagy az első, akit tárcsáznak. 

Tigris 

Ahogyan az élet minden területén, úgy a barátságban is elég impulzív vagy. Szeretsz társaság középpontjában lenni, magabiztosan és lazán sztorizgatni, amit egy ismeretlen tutira felróna neked, de a barátaid már megszokták. Főleg azért nézik el neked ezt a tulajdonságodat, mert egyébként felnéznek rád, és az élet bizonyos területein példaképnek tartanak.  

Nyúl 

Te vagy az a barát, aki mindig, mindenkit meghallgat, de csak akkor szól, ha komoly mondanivalója van, feleslegesen nem szaporítod a szót. A barátaid imádják, hogy olyan türelemmel hallgatod őket meg, amilyennel senki más, és bár nem sokszor emlegetik, de becsülik a személyiségedből fakadó csendes intellektust. 

Sárkány  

Az a típusú ember vagy, akire bármilyen titkot rá lehet bízni, soha, semmilyen körülmények között nem adod tovább az információt. A barátaid pont ezért akár még a legféltettebb titkukat is hajlandóak elárulni, mert tudják, hogy sosem élnél vissza a tudásoddal. Befogadó és kellemes kisugárzásodnak köszönhetően hamar kötsz barátságokat, ha valakit megkedvelsz, amellett hosszan kitartasz. 

Kígyó 

Megválogatod, hogy kit fogadsz a barátaid közé, annak ellenére is, hogy a titokzatosságod miatt szinte mindenki szeretne egy szeletet belőled. Ritkán keresed mások társaságát, de ez nem jelenti azt, hogy nem gondolsz rájuk, egyszerűen csak magadnak való vagy, amit a barátaid tiszteletben tartanak, mert tudják, hogyha kell, tűzön-vízen keresztül mennél értük. 

 

Nagyon kevés olyan barátod van, aki igazán közel áll hozzád, mert folyton újabb és újabb kalandokat keresel az életben, így az emberek jönnek-mennek körülötted. Aki viszont a kemény maghoz tartozik, az tudja, hogy bármiben számíthat rád, akkor is, ha néha túlzottan türelmetlennek vagy kelekótyának látszol, mint akinek fogalma sincs róla, mi történik körülötte. 

Kecske 

Szerény és szelíd jellemedből adódóan szinte magától értetődik, hogy nálad támogatóbb barát nincsen. Ha valaki valamit eltervez, te a kedves személyiségeddel ott állsz mögötte és egy pillanatig sem vonod kétségbe a döntését. Annyira önzetlen vagy, hogy hajlandó vagy lemondani a saját örömödről is csak azért, hogy nekik jó legyen, pedig erre nincs szükség, a barátaid is azt szeretnék, ha boldog lennél. 

Majom 

Az egyik pillanatban még vérre menő vitát folytatsz a legjobb barátnőddel, a másikban már azt ecseteled, hogy semmire nem mennél nélküle. Különös kettősség van benned, ha a barátokról van szó, leginkább a hangulatodtól függ, hogy mit tudsz adni nekik: támogatást vagy kioktatást. A szerencse, hogy könnyen megbocsátanak neked, mert az élénk személyiségedre nem lehet hosszasan haragudni. 

Kakas 

Fél szavakból is érted a barátaidat, mert annyira törődsz velük, hogy még a legapróbb rezdüléseiket is észreveszed. Alapvetően megfontolt vagy, de hajlamos vagy dolgokat túlagyalni, ami sokszor a barátaid idegeire megy, mert azt érzik, hogy nem vagy hajlandó megfogadni a tanácsaikat. A különcséged egyébként szeretetreméltó, lehetetlen rád akárcsak egy pillanatig is haragudni. 

Kutya 

Nehéz dolga van annak, aki a barátod szeretne lenni, mert borzasztóan vastag páncélt viselsz, amihez a gúny fegyverét is használod, ezért sokan már az első próbálkozásnál feladják, hogy megismerjenek. Pedig alatta egy nagyon is hűséges, érző szívű barát található, aki kiegyensúlyozottságával minden helyzetben támaszt nyújt. Szerencsés, aki megismeri ezt az énedet. 

Disznó 

A személyes kapcsolatokban, mint amilyen a barátság nem remekelsz különösebben, de ez csak azért van, mert nehezen nyílsz meg mások előtt. Ha valakit közel engedsz, akkor nagylelkű, támogató barátra találhat benned, aki bár sokszor iránymutatásra szorul figyelmesség terén, mégis remek támasz. Az a szerencse, hogy nagy szorgalommal veted bele magad mindenbe, így hamar kiérdemled mások bizalmát. 

Készen állsz kideríteni a sorsodat? Még több horoszkópért KATT:

Még több

Horoszkóp