Horoszkóp, Október 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 18-án is!

Horoszkóp, Október 18., Hétfő

Kos 

Áldozatául esel az őszi depressziónak, így nagyon nehezen viselsz el mindent és mindenkit magad körül. Menj el egyet sétálni és nézd meg, milyen szép a természet, ez segíthet átlendülni a holtponton. 

Bika 

Hatalmas lelkesedéssel indulsz el a munkába a remek hétvége után, de egy olyan e-mail vár, ami már az első percben megvillantja, mennyire sok meló vár rád a héten. Nyugi, a kapkodás nem segít! 

Ikrek 

Általában nem költekezel ész nélkül, de nem vagy jó passzban és ez legalább egy picit jó kedvre derít. A céltalan vásárlásnak nincs értelme, de ha olyanra költesz, amire szükséged van, az remek terápia. 

Rák 

Úgy döntesz, hogy életmódváltásba kezdesz és sokkal jobban fogsz figyelni a munka-mozgás egyensúlyára. Már az első nap sikerül túlszárnyalnod az elképzelésedet, úgyhogy nem kérdés, hogy továbbra is motivált leszel. 

Oroszlán 

Ma remek érzékkel tudsz helyezkedni, úgyhogy, ha régóta tervezel fizuemelést kérni, akkor itt a nagy alkalom, hogy meglépd! Ha úgy érzed, a főnök leráz, a meetingen bizonyítsd be neki, hogy megérdemled! 

Szűz 

Az egyik kollégád visszaél a bizalmaddal és olyan dolgot árul el rólad, amit nem szerettél volna mások orrára kötni. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a főnök emiatt kesztyűs kézzel bánik a napokban veled. 

Mérleg 

Ritka kincs, hogy te hétfőn is a dolgok legjobb oldalát nézed, mert a vidámságod és az optimizmusod fertőző a kollégákra nézve is. Nemcsak saját magadnak, de nekik is megkönnyíted ezzel a hétkezdést. 

Skorpió 

Lehet, hogy egy elszólás elbizonytalanít abban, hogy mennyire vagy jó abban, amit csinálsz, de te ennek ellenére is légy büszke! Igen, nem vagy tökéletes, de sokkal többet tettél le az asztalra, mint amennyi látszik. 

Nyilas 

A párkapcsolati problémád rányomja a bélyegét a hangulatodra, így nehezedre esik ma koncentrálni a melóban. Legalább délelőtt próbáj meg koncentrálni, hogy ne nehezítse a helyzetet még a túlóra is. 

Bak 

Olyan versenyhelyzetet teremt a főnköd, ami miatt a kollégáid durva támadásba lendülnek egymás ellen. Ha nem akarsz részese lenni az áskálódásnak, inkább engedd el ezt a lehetőséget. 

Vízöntő 

Szeretsz a tökéletességre törekedni, de ha a saját magad mércéjét túl magasra teszed, folyton olyan nyomásnak leszel kitéve, ami megkeseríti a mindennapjaidat. Arról nem beszélve, hogy a főnök is ezt fogja várni tőled. 

Halak 

Úgy érzed, hogy nem vagy a helyeden, de nem tudod megfogalmazni, mi okozza ezt az érzést. Jó lenne, ha kiértékelnéd az életedet, mert simán lehet, hogy éppen a munkahelyed az, ami már nem a régi. 

Még több

Horoszkóp