Ezzel a könyvvel kell bekuckóznod ősszel a csillagjegyed szerint

A házi Pumpkin Spice Lattéd kész is van, belebújtál a legpuhább pulcsidba és már csak az a kérdés, hogy milyen könyvet kezdj el olvasni? Igen, igen, jól sejted, a horoszkópelemzés ebben is segíthet!

Ezzel a könyvvel kell bekuckóznod ősszel a csillagjegyed szerint

A sütőtökös süti és kávéreceptek már profin mennek, szóval úgy döntöttél, hogy ideje bebújnod a meleg takaró alá az ezekkel a finomságokkal és egy szuper könyvvel? CSAK helyeselni tudunk ehhez a döntésedhez, mert időnként azért nem árt szünetet tartani a Netflix-sorozatok darálásában. Ha pedig meg akarsz spórolni magadnak egy kis időt a következő olvasmányod kiválasztásához, akkor kövesd az égiek útmutatását! A csillagjegyed jellemvonásaiból ugyanis az is kiderül, melyik kötet tetszene a legjobban a kiadók őszi újdonságai közül. 

Kos

Az új élmények és a kalandok éltetnek, úgyhogy azok a könyvek kötik le a figyelmedet, amelyek tele vannak izgalmas fordulatokkal és akár erotikus jelenetekkel is. Melanie Blake Könyörtelen nők című regénye bevezet a szórakoztatóipar kulisszái mögé és a kritikák szerint A Bridgerton család ehhez a kötethez képest csupán egy ártalmatlan esti mese. Van még kérdésed?Olvasás horoszkóp szerint

(Next21 Kiadó)

Bika

Míg az életben biztonsági játékos vagy, addig a könyvekben rajongsz a rejtélyekért és a misztikumokért. (Neked bőven elég az az adrenalinlöket, amit olvasás közben kapsz.) Matt Haig művét például biztosan nem tudod majd letenni: az általa megálmodott Éjfél Könyvtárban a főszereplő, Nora Seed a kötetek segítségével megtapasztalhatja azt, hogyan alakult volna az élete, ha másképpen döntött volna a dolgairól.

(GABO Kiadó)

Ikrek

Társasági lény vagy, szóval a szabadidődet inkább emberek, mintsem a könyvek lapjai között töltöd. Na persze szeretsz olvasni – feltéve, ha könnyen és gyorsan fogyasztható műről van szó. A novelláskötetek éppen ilyenek: mi Forró Bencéét ajánljuk neked az őszre.

Olvasás horoszkóp szerint

(Libertine Könyvkiadó)

Rák

Mély érzésű vagy és kíváncsi: leginkább az emberi sorsok érdekelnek. Viszont csak akkor tudod igazán beleképzelni magad egy történetbe, ha tudod, hogy az a valóságon alapul. A magyar származású, 97 éves holokauszttúlélő, Lily Ebert könyve egészen biztosan a könnyekig meghat majd és teljesen átformálja az életszemléletedet.

Olvasás horoszkóp szerint

(21. Század Kiadó)

Oroszlán

Nemcsak szenvedélyes, hanem reménytelenül romantikus alkat is vagy – bár az utóbbit James Bondot megszégyenítő módon titkolod magadról. Egy olyan hamisítatlan romantikus regény, mint A Bridgerton család 2. része azonban segít a felszínre hozni az érzéseidet.

Olvasás horoszkóp szerint

(GABO Kiadó)

Szűz

A fikciók helyett a valóságot pártolod, mert az olvasás számodra inkább tanulással, mint a szórakozással egyenlő. Az életraji könyveket neked találták ki, tehát Pataki Ági, vagyis az első magyar szupermodell memoárját imádni fogod.

Olvasás horoszkóp szerint

(Libri Könyvkiadó)

Mérleg

Nálad jobban talán senki sem értékeli a művészeteket, a költészet pedig különösen közel áll a szívedhez. Szerencséd van, ugyanis Simon Mártonnak idén új verseskötete jelent meg. Egyértelműen a könyvespolcodon a helye!

Olvasás horoszkóp szerint

(Jelenkor Kiadó)

Skorpió

Mások számára ez talán furcsán hangozhat, de téged mégis eufórikus érzéssel tölt el a félelem és a borzongás. Alexandra Andrews regénye duplán tökéletes választás számodra: a thriller egy thrilleríróról szól…

Olvasás horoszkóp szerint

(21. Század Kiadó)

Nyilas

Egyszerűen mindent IS fel akarsz fedezni, amit csak az élet az utadba sodor: mondjuk a lélegzetelállítóan izgalmas akcióregényeket is. Tess Sharpe könyvét pedig már csak azért is érdemes elolvasnod, mert a Netflix már megvásárolta a megfilmesítési jogait és a projekthez megnyerte Millie Bobby Brownt. Ideje képbe kerülnöd!

Olvasás horoszkóp szerint

(Athenaeum Kiadó)

Bak

Lelkes vagy, kitartó és elképesztő az akaraterőd is. De egy kis támogatás azért neked sem árt a céljaid elérésében. Evy Poumpouras volt amerikai titkosügynökNŐ könyvéből például szuper önvédelmi stratégiákat tanulhatsz.

Olvasás horoszkóp szerint

(21. Század Kiadó)

Vízöntő

Az innovatív, különleges könyvekre szavazol, mert szeretsz egyedi, új nézőpontokat megismerni. A disztópiák esetében pedig ez a feltételed maradéktalanul teljesül. Octavia E. Butler kötete 2024-be kalauzol, ahol farkastörvények uralkodnak a klímaváltozás következtében…

Olvasás horoszkóp szerint

(Agave Könyvek)

Halak

Ha teheted, akkor az álomvilágodba menekülsz és aztán egyáltalán nem is szívesen bújsz elő onnan. A fantasy-regények kiutat jelenthetnek neked a valóságodból: az ördöggel alkut kötő Addie LaRue története legalábbis biztosan ilyen élmény lesz.

Olvasás horoszkóp szerint

(Agave Könyvek)

Nem csak a könyvválasztásban lenne szükséged a csillagok tanácsára?

Még több

Horoszkóp