Horoszkóp, Október 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Horoszkóp, Október 19., Kedd

Kos 

Ma nem lesz túl sok melód, ami azért is szuper hír, mert így a lemaradásaidat simán be tudod hozni, sőt, még a hét további részére is lesz időd előkészülni. Használd okosan a felszabadult időt! 

Bika 

Szuper befektetési és pénzügyi tervvel állsz elő, amivel megalapozhatod a jövődet, de jobb, ha megtartod magadnak, vagy legalábbis a szűk környezetednek, nehogy valaki elhalássza előled a korszakalkotó ötleted. 

Ikrek 

Sokat segíthet ma, ha először túlesel a nemszeretem feladatokon, mert minél tovább halogatod őket, annál dühösebb és frusztráltabb leszel miattuk. Ez pedig nyilvánvalóan nem hiányzik. 

Rák 

Valaki annyira felhúz a melóban, hogy teljesen elveszíted a türelmedet és még otthon is csak dúlsz-fúlsz magadban. Ha lehet, ne a párodon töltsd ki a dühödet, ő csak segíteni akar azzal, hogy faggat róla. 

Oroszlán 

Ami nem megy, azt kár erőltetni, ez legyen ma a mottód. Felesleges olyan dolgokon paráznod, amikre nem vagy befolyással, inkább azon agyalj, hogyan tudod a szituációból a legtöbbet kihozni. 

Szűz 

Felszabadul ma egy kis időd a melóban, amit akár arra is használhatnál, hogy hamarabb lelépj és leugorj az edzőterembe vagy fuss egy szigetkört. A testednek szüksége lenne a mozgásra, add meg neki! 

Mérleg 

Nem szoktad a döntéseidet elsietni, de ma különösen ügyelj arra, hogy mire mondasz igent vagy nemet, mert behúzhatnak a csőbe. Ha kell, kérj időt, és a pasiddal is beszéld át otthon a dolgokat! 

Skorpió 

Fásultnak érezheted magad, még az sem hoz lázba, hogy egyébként szuper híreket kapsz. Egy kiadós alvás mindenképpen jót tenne neked, de akár egy néhány napos miniszabi is sokat lendítene a kedveden. 

Nyilas 

Olyan gyorsan pereg a nap, hogy mire észbe kapsz, már vége is a munkaidődnek. Használd ki, hogy ennyire szép idő van, és szervezz egy csajos délutánt a barátnőiddel, egyébként is rád fér a kikapcsolódás. 

Bak 

Semmi jó nem sült ki még soha abból, ha két stresszes ember beleállt egy vitába. Úgyhogy számolj el tízig, ha szükség van rá és próbáld meg kikerülni a dolgot, de az sem gond, ha inkább home office-ban folytatod a napot. 

Vízöntő 

Olyan üzenetet kapsz, ami teljesen feldob, úgy érzed, megállíthatatlan vagy. Ez a lendület a melóban is kitart, csak egyre ügyelj, nem mindenki tudja követni a hirtelen gondolatváltásaidat. 

Halak 

Kezdd a reggelt egy erős kávéval és egy kiadós edzéssel, erre szükséged lesz, hogy formába lendülj. Ilyen kezdés után szinte borítékolható, hogy egész nap tele leszel lendülettel és ötletekkel.

Még több

Horoszkóp