Horoszkóp, Október 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp, Október 20., Szerda

Kos 

Kisebb nézetletérés alakulhat ki a főnököd és közted, mert úgy érzi, nem tiszteled eléggé. Még ha így is van, biztosítsd az ellenkezőjéről, mert komoly veszélybe sodorhatod az állásodat, ha belemész a vitába. 

Bika 

Úgy érzed, hogy túlcsordulnak az érzelmeid, de nem tudod, hogyan add ki magadból. Ha tudod, sírd ki magad, ha azonban nem jönnek a könnyek, akkor az edzés vagy a meditáció is sokat segíthet. 

Ikrek 

Ha előléptetést vagy fizuemelést remélsz, akkor legalább addig tegyél picit többet a melóba, amíg megtörténik a dolog – persze utána is követelj meg egy bizonyos szintet. Akár már ma elkezdheted! 

Rák 

Az idegeidre megy, hogy felesleges apróságokon rugózik a főnök, mert egy csomó energiád rámegyek ezekre a piszlicsáré dolgokra. Azonban, ha bosszankodsz, az megint csak időhúzás, lépj túl rajta és dolgozz! 

Oroszlán 

Neked nem okoz gondot, hogy nyitottan állj másokhoz, de nem mindenki nyílik meg ennyire egyszerűen, szóval ne erőltesd a témát, ha a másik nem kér belőle. Te a lehetőséget megadtad, ha akar, úgyis él majd vele. 

Szűz 

Végre eljött a te napod! Most megmutathatod, hogy sokkal több van benned, mint amennyit a kollégáid vagy a főnököd feltételeznek rólad, ezzel pedig nem kevés elismerést söpörhetsz be! 

Mérleg 

Régóta bosszant, hogy egy problémán nem tudsz felülkerekedni, de ma valaki rávilágít arra, honnan kéne a helyzetet megközelítened és ez egyből megoldást is hoz. A nap végén megérdemelsz egy pohár bort! 

Skorpió 

Nehéz ma kiigazodni rajtad, mert az egyik pillanatban még szuper kedved van, a másikban viszont úgy érzed, itt a világvége. Őszintén, mikor pihented úgy igazán ki magadat? Néha erre is kell időt szánni. 

Nyilas 

Ma nem fér bele sem a kedvenc influenszered új videója, sem a chat a barátnőiddel, legalábbis, ha nem akarsz túlórázni, ugyanis rengeted munka szakad a nyakadba, amivel muszáj következetesen haladni. 

Bak 

Olyan helyzet adódik, ami minden gondodat megoldaná, de félsz belevágni az újdonságba. Kérd ki olyan ember tanácsát, akinek adsz a véleményére, úgy sokkal könnyebb lesz döntést hozni.  

Vízöntő 

A ma meghozott döntések sorsfordítónak számítanak, ugyanis hatással lesznek mind a magánéletedre, mind a szakmai sikereidre. Szóval ne hamarkodd el, ha kell, kérj egy-két nap gondolkodási időt. 

Halak 

Máskor könnyen hozol spontán döntéseket, ma viszont nehezedre esik, hogy állást foglalj valami mellett. Itt most nem segít, ha másokra hagyatkozol, neked kell elhatároznod, hogy melyik irányba haladsz tovább. 

Még több

Horoszkóp