Horoszkóp, Október 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp, Október 21., Csütörtök

Kos 

Ne most próbáld meg a pasiddal megbeszélni azt, ami már nyomaszt egy ideje, mert nem megfelelő az alkalom. Helyette kényeztesd picit, mert a romantikus pillanatokat most többre fogja értékelni. 

Bika 

Hirtelen ötlettel kell előállnod a főnöknek, de pánikba esel, hogy nem jut eszedbe semmi. Először is nyugodj meg, másodszor vedd elő a régi terveidet, hátha találsz közöttük használhatót. 

Ikrek 

A barátod a tenyerén hordoz, azaz csak hordozna, de most nem vagy rá vevő. Magyarázd el neki, hogy miért, máskülönben könnyen magadra haragíthatod őt. Ez pedig nyilván nem hiányzik. 

Rák 

Mintha valaki feltöltötte volna az elemeidet: olyan pörgéssel veted bele magad a napba, hogy minden lemaradásodat simán be tudod pótolni, és még az sincs kizárva, hogy a pénteki munkádat is előre befejezed. 

Oroszlán 

Nem vagy szívbajos, de számodra kellemetlen témát kellene megbeszélned az egyik barátnőddel és rendkívül feszélyez a dolog. Nyugi, nem fog kinevetni, sőt, olyan tanácsot ad, amivel hamar túlléphetsz a problémán. 

Szűz 

Egész nap jönnek az e-mailek, csörög a telefon, sőt, egy nem várt meeting is befigyel. Ennek ellenére ne az ebéden akarj időt spórolni, mert ilyen terhelés mellett délután is szükséged lesz az energiádra. 

Mérleg 

Ma nem lesz lehetőséged arra, hogy mérlegelj, vagy listát írj, muszáj lesz spontán döntéseket meghozni. Szerencsére nem leszel egyedül ezzel, így legalább a kollégáddal meg tudjátok beszélni, mi lenne a legjobb. 

Skorpió 

Stabil érzelmi háttér nélkül ne csodálkozz, ha nem megy jól a munka. Itt az ideje, hogy végre beszélj a pároddal, mert ez az egyetlen módja annak, hogy ismét a tőled megszokott teljesítményt tudd nyújtani. 

Nyilas 

Szíved szerint ki sem mozdulnál ma egész nap, úgy érzed, hogy betegség kerülget. Ez azonban csak az őszi kimerültség, amin pont, hogy segítene, ha végre kimerészkednél a természetbe és feltöltődnél. 

Bak 

Az egyik kollégád nem akar engedni a saját igazából. Mit izgatod magad rajta? Vita helyett hagyd rá a dolgot, így nem húzza sem az idődet, sem az idegeidet, a nap további része nyugiban telhet. 

Vízöntő 

Egy régóta esedékes nagy projektet tudsz ma útjára indítani, ami akkora lendületet ad, hogy öröm ma a közeledben lenni. Még a főnököd is megjegyzi, hogy mennyire inspiráló a hozzáállásod. 

Halak 

Az a nagy szerencséd, hogy nincs ma semmi olyan a melóban, ami különösebb koncentrációt igényelne, ugyanis folyton a barátodon jár az eszed. Csak nehogy lebukj, hogy egész nap vele flörtölsz! 

Még több

Horoszkóp