Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz az év vége

Ha megtalálod magadat a listánkon, akkor számíthatsz arra, hogy nem egyedül fogod köszönteni a szilvesztert idén…

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz az év vége

Ugyan már csak közel két hónap maradt hátra 2021-ből, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne tartogatna több izgalmat vagy akár egy új kapcsolatot az év számodra. Persze még bárki belefuthat élete szerelmébe szilveszterig, de a bolygók állása szerint van három csillagjegy, akinek nagyobb esélye van a szerelemre a következő hónapokban, mint a többieknek. 

Kos

Bár általában minden figyelmedet az új kalandokra irányítod, 2021 végén mégis inkább a szerelmi életedre fókuszálsz. Ez egyébként nem feltétlenül otthonos terep számodra, hiszen a legfüggetlenebb csillagjegyek közé tartozol, akik nem félnek az egyedülléttől – sőt, élvezik is azt. Meg kell tanulnod egységben gondolkozni és elfogadni, hogy egy kapcsolatban nem hozhatsz meg minden döntést kizárólag te. Igaz, hogy az ambiciózus természetedbe mindenki azonnal beleszeret, ennek ellenére hagynod kell, hogy a partnered is átvehesse az irányítást. Ha megtalálod az egyensúlyt a kontrollmániádban, akkor az idei évet a szerelmed oldalán zárhatod.

Ikrek

Előfordulhat, hogy nem ezekben a hónapokban kötöd le magad az igazi szerint, de a bolygók állása mégis sok romantikát ígér neked az év hátralévő részére. Ezek a hónapok a randizásról szólnak majd és végre tényleg lehetőséged lesz arra, hogy élvezd mások társaságát és rájöhess, pontosan mit is keresel egy kapcsolatban. Szervezz programokat a barátnőiddel, mondj igent vakrandikra vagy regisztrálj újra a Tinderre, hogy új embereket ismerhess meg! Lépj ki a komfortzónádból és fedezd fel, kivel tudnád elképzelni magad hosszútávon.

Mérleg

Talán egyetlen csillagjegy sem szeret annyira kapcsolatban élni, mint te, és ha jelenleg a szinglik táborát is erősíted, idén ősszel kicsekkolhatsz belőle. A társaságkedvelő, borzasztóan szerethető természeted ezekben a hetekben mágnesként vonzza magához az embereket, pontosabban azokat, akik randit kérnek majd tőled. Egy dologra viszont oda kell azért kell figyelned: nem szoríthatod háttérbe önmagadat senki kedvéért sem. Szép dolog a szerelem, de a minőségi én-időről és a saját igényeidről sem szabad elfelejtkezned! Az önszeretetedet ugyanis nem teheted egy másik embertől függővé…

Forrás: Elite Daily

Nézd meg, hogy ezeken a listákon vajon megtalálod-e magad…

Még több

Horoszkóp