Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos 

Szingli: Nagyon meglep, hogy egyszerre többen is randira hívnak, mert eddig azt gondoltad, egyiküket sem érdekled úgy igazán. Adj egy esélyt mindenkinek, mert a nagy Ő is közöttük van. 

Párban: Ne haragudj a párodra csak azért, mert esetleg keresztbe szervezi egy programotokat. Nem szándékos a dolog, egyszerűen csak nem tudta, hogy te már lefixáltál oda valamit. 

Bika 

Szingli: Oké, hogy szeretnéd a hétvége minden pillanatát kiélvezni, de azért szánj időt a pihenésre is, mert az is rád férne. Ha kell, hívd át a barátnőidet és nézzetek meg valamit, így két legyet üthetsz egy csapásra. 

Párban: Muszáj ma kompromisszumot kötnötök, különben az egész hétvége csak a felesleges beszólogatásokról fog szólni. Ha dűlőre juttok, akkor viszont semmi probléma nem lesz. 

Ikrek 

Szingli: A munka kapcsán már többször találkoztál valakivel, de nem gondoltad, hogy érdeklődne irántad. Most fordul a kocka, ő fog téged keresni, mert azóta sem tud kiverni a fejéből. 

Párban: Ha úgy érzed, hogy a párod titkol előled valamit, akkor rögtön beszélj vele, ne várd meg, míg robbanás közeli állapotba kerülsz, mert abból csak szörnyű nagy veszekedés lehet. 

Rák 

Szingli: Felesleges magad megjátszani, a srácok úgyis kiszúrják, ráadásul a többség sokkal jobban bírja az egyenességet és az őszinteséget, szóval erre alapozz már az elején is. 

Párban: Egy kapcsolat két emberen áll vagy bukik, nem csak neked kell ahhoz tenned, hogy működőképes legyen. Az meg pláne nem elvárható, hogy kizárólag te hozz áldozatokat érte.  

Oroszlán 

Szingli: Cikinek tartod, hogy szenvedélyes vagy? Ne tedd, mert nagyon is vonzó tulajdonság, hogy ennyire átadod magad az érzéseidnek. Sodródj, ne akarj minden áron gátat szabni magadnak. 

Párban: Egy ideje azt érezheted, hogy önbizalmadat vesztetted, de ez a hétvége remek lehetőség arra, hogy legalább egy részét visszaszerezd. Ehhez azonban a párod közreműködésére is szükség lesz. 

Szűz 

Szingli: Egyik program követi a másikat a hétvégén, egy pillanatig sem fogsz unatkozni. Sőt, egy kis flört is megtalál, ami ugyan semmi komolyat nem hoz, de legalább a lelkednek jól esik. 

Párban: Az lenne a legjobb, ha a hétvégét a természetben töltenétek a pasiddal, csak kettesben, mert a héten alig tudtatok egymásra időt szakítani, és szükségetek lenne a közös feltöltődésre. 

Mérleg 

Szingli: Te lepődsz meg a legjobban azon, hogy egy olyan barátod kerül a látókörödbe, akire korábban mindig csak haverként tekintettél. De gondod csak végig, rá mindig számíthattál! 

Párban: Ne akard minden áron túlszervezni a hétvégéteket, hagyd, hogy spontán alakuljanak a dolgok. Ha ez csak egy szimpla kávézás némi sétával összekötve, már az is szuper, fő, hogy együtt legyetek. 

Skorpió 

Szingli: A titokzatosság nagyon romantikus, de ha állandó tereléssel és látható kikerüléssel jár együtt, akkor biztos lehetsz benne, hogy a srác titkol előled valamit. Vigyázz vele! 

Párban: A pasid hangulata nem túl jó, túl sok minden történt vele a héten. Ne akard minden áron jobb kedvre deríteni, mert cukkolásnak fogja venni, egyszerűen csak legyél mellette, azt többre értékeli. 

Nyilas 

Szingli: Egy ismerősöd ismerőse kerül a látókörödbe, akivel távolról ismeritek egymást, de most kiderül, hogy sokkal több közös van bennetek, mint valaha gondoltátok. 

Párban: Nagyon élvezed, hogy egymást váltják a programok, szerinted attól, hogy picit mozgalmasabbak lettek a napok, a kapcsolatotok is új színt kapott. Pont olyan, mint amikor összejöttetek. 

Bak 

Szingli: Oké, hogy a pasi valami nagy, romantikus gesztussal akar lenyűgözni az első randin, de ha neked ez sok, akkor nyugodtan mondd meg neki, hogy te a lazább, kötetlenebb dolgokat jobban bírod. 

Párban: A párod a szemedre veti, hogy mostanában nem érzi, hogy igazán szeretnéd. Talán tényleg nem voltál vele túl figyelmes az elmúlt napokban, hetekben, de ez remek alkalom arra, hogy pótold. 

Vízöntő 

Szingli: Két pasi is tetszik, és mindkettővel szívesen terveznél hosszabb távra, de nem tudod, melyiket válaszd. Az eszedet és a szívedet hagyd ki a dologból, hallgass inkább a megérzéseidre! 

Párban: Ha komolyan tervezel a barátoddal, akkor ideje, hogy elmondd neki egy őszinte beszélgetés keretében. Lehet, hogy csak azért nem történt eddig semmi, mert ő is kivárt, nem akart siettetni. 

Halak 

Szingli: Borzasztóan élvezed, hogy független vagy, hogy senkihez és semmihez nem kell alkalmazkodnod. Úgyhogy csak azért ne állapodj meg, mert mások szerint így lenne normális.  

Párban: Nem baj az, ha mindketten külön-külön töltenétek a hétvégét, az ilyen programokra is szükség van, szóval hajrá! Utána csak még jobb érzés lesz a viszontlátás öröme! 

Még több

Horoszkóp