Horoszkóp, Október 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 25-én is!

Horoszkóp, Október 25., Hétfő

Kos 

Mi értelme van a spórolásnak, ha soha nem akarod elkölteni azt a pénzt? Engedd meg magadnak a kényeztetést, és foglalj időpontot valami szupert beauty-kezelésre. Rád fér, főleg a mai nap után! 

Bika 

Egész más szemszögből vizsgálod a problémákat, mint a kollégáid, így azonban nem fogtok közös nevezőre jutni. Ezúttal sajnos neked kell engedned és kompromisszumot kötni, ez felgyorsítja az eseményeket. 

Ikrek 

Figyelj ma rá, hogy elcsepegtetett félinformációk és befejezetlen mondatok helyett rendesen kommunikálj, mert ha nem így teszel, könnyedén félreérthetnek, az pedig nyilván nem hiányzik. 

Rák 

Na hagyd, hogy a délelőttöd elússzon, mert extra pörgős napra számíthatsz, és ha már itt megcsúszol, akkor borítékolható a túlóra. Ami nem annyira sürgős, azt halaszd inkább holnapra. 

Oroszlán 

Minden barátod szeretne most belőled egy kis szeletet, és neked is szükséged lenne rájuk, szóval szervezd úgy a napot, hogy egy picit mindenkire jusson idő, ez téged is feltölt energiával. 

Szűz 

Reggel azzal az elhatározással ébredsz, hogy te most életmódváltásba fogsz. Teljesen világos a cél, mit szeretnél elérni, úgyhogy sokkal könnyebb lesz a dolgod, mint azt elsőre gondolnád, és ez még inkább motivál.

Mérleg 

Sokat rágódsz mostanában a jövődön, mert nem tudod, hogy a jelenlegi munkahelyeden mennyi időd van még. Ha frusztrál a dolog, mindenképp beszélj róla a főnökkel, mert a bizonytalanságnál nincs rosszabb. 

Skorpió 

Egyetlen rossz megjegyzés a meetingen, és a főnök máris teljesen rád száll. Ha nem akarod, hogy így legyen, kétszer is gondold meg, mi az, amit a jelenlétében kiejtesz a szádon. Sőt, még jobb, ha meg sem szólalsz. 

Nyilas 

Nem kell mindenkivel egyetértened, de az sem opció, hogy akkor rögtön leszólod a másik álláspontját. Pont ez a szép az egészben, nem vagyunk egyformák, de ettől még egyikünk sem kevesebb. 

Bak 

Te vagy az, aki mindig a józan eszére hallgat, de most a szíved teljesen mást súg és fogalmad sincs róla, hogy merre tovább. A családod vagy a barátod könnyen orvosolhatják a problémát, beszélj velük! 

Vízöntő 

Teljesen enerváltnak érzed magad, pedig még csak hétfő van. Ha tudod, ezt a napot töltsd home office-ban, de hosszú távon is érdemes lenne elgondolkodni akár egy hosszabb szabiról is, nehogy a kimerültség miatt megbetegedj. 

Halak 

Nagyon sok a melód, az sem kizárt, hogy haza kell vinned a munkát, ennek ellenére, ha egy barátnődnek szüksége van rád, akkor mindenképp találkozz vele. Egyetlen feladat sem ér annyit, hogy megharagudjon. 

Még több

Horoszkóp