Itt a Skorpió hónapja! Tudtad, hogy ezekkel a sztárokkal osztozol a csillagjegyeden?

A listánkra kizárólag olyan hírességek kerültek fel, akik TÖKÉLETES példái annak, milyen is a személyisége egy Skorpiónak…

Itt a Skorpió hónapja! Tudtad, hogy ezekkel a sztárokkal osztozol a csillagjegyeden?

A Skorpió Hava október 23-án köszönt be és egészen november 21-ig velünk marad – a hónap szülöttjei pedig nem másról híresek, mint hogy őket a legnehezebb megfejteni a csillagjegyek közül. A Skorpiók ugyanis elképesztően titokzatosak és hatalmas falakat építenek maguk köré, amiket csak akkor hajlandóak lebontani, amikor már teljesen biztosak abban, hogy megbízhatnak valakiben.

És hogy mi történik akkor, ha hiba csúszik a számításaikba és mégis olyan ember előtt nyíltak meg, aki elárulta őket? Nos, a Skorpiók hajlamosak arra, hogy egy életen át haragudjanak arra, aki csalódást okozott nekik… Na persze emellett borzasztóan érzelmesek, illetve szenvedélyesek is, és ha valami felkelti a figyelmüket (akár egy személy, akár egy új sorozat a Netflixen), akkor arra totálisan rá tudnak kattanni.

Természetesen a sztárvilágban is számtalan Skorpió akad, csak mivel hozzád hasonlóan ők is falakkal veszik magukat körül, kevésbé mesélnek a magánéletükről – például arról, mennyire igaz rájuk az, amit a csillagjegyről tudunk…

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds (Fotó: Jason Mendez/Getty Images)

Születésnap: 1976. október 23.

A Deadpool sztárja az egyik legjobb példa arra, hogy mennyire féltve őrzi a magánéletét egy Skorpió: a színész egyetlen képet sem oszt meg a lányairól és a házasságáról is ritkán nyilatkozik, inkább csak trollkodik Blake Lively-vel az Instáján. (A felesége egyébként Szűz csillagjegyű, ami tökéletes match az asztrológia szerint.)

Katy Perry

Katy Perry

Katy Perry (Fotó: Cameron Spencer/Getty Images)

Születésnap: 1984. október 25.

A Skorpiók egyáltalán nem félnek attól, hogy a jól kitaposott út helyett a sajátjukon induljanak el, esetleg szembe is menjenek azzal, ami megszokott. Gondolj csak Katy Perryre és a gyakran extravagáns és bevállalós megjelenésére, illetve videoklipjeire. És a tény, hogy a Taylor Swifttel való viszályát csak évekkel később rendezte, bebizonyítja mennyire nehezen bocsájt meg egy Skorpió. De még ha meg is teszi, valószínűleg akkor sem felejt soha.

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Kendall Jenner (Fotó: Don Arnold/Getty Images)

Születésnap: 1995. november 3.

A Kardashian-Jenner család magánélete szó szerint nyitott könyv előttünk évek óta, Kendallról viszont mégis ezerszer kevesebbet tudhatunk, mint a többiekről. Kell ennél több bizonyíték arra, hogy ő is tipikus Skorpió?

Emma Stone

Emma Stone

Emma Stone (Fotó: Emma McIntyre/Getty Images)

Születésnap: 1988. november 6.

Emma kivételesen maga vallotta be egy interjújában, mennyire igaz rá a Skorpiókra jellemző haragtartás  – ráadásul abszolút profin kezeli azt, ha megbántják. „Az én bosszúm mindig is az volt, hogy csendben maradtam. Az édesanyám mindig azt mondogatta nekem, hogy ’győzd le őket kedvességgel’. Sosem éreztem úgy, hogy a bosszú megérné az energiát. A hallgatás jobb. Ha semmi kedveset nem tudsz mondani, ne mondj semmit, igaz?” – vallja a színésznő.

Ryan Gosling

Ryan Gosling

Ryan Gosling (Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Születésnap: 1980. november 12.

Tudtad, hogy a Skorpió az állatöv egyik legLEGlegszexisebb csillagjegye, ehhez a tényhez pedig csak két szót tudunk hozzáfűzni: Ryan Gosling.

Kíváncsi vagy, mi derülhet ki még a csillagjegyedből?

Még több

Horoszkóp