Horoszkóp, Október 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

Horoszkóp, Október 26., Kedd

Kos 

Nem szeretsz engedni a saját igazadból, de ma a szokásosnál is erőszakosabban ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Nincs ezzel semmi gond, ha hiszel az álláspontodban, igenis állj ki érte! Csak arra vigyázz, hogy azért ne gázolj át másokon.

Bika 

Ha a mai napodat egyetlen szóval kellene leírni, az a hatékony lenne. Teljes fordulatszámon pörögsz és próbálsz mindennek a végére érni, így egy csomó elmaradásodat be tudod pótolni, sőt, még az edzőterembe is eljutsz.

Ikrek 

A naptárad tele van programokkal, de munka is van bőven, ezért nagyon nehezen tudod megtalálni a balanszot karrier és magánélet között, ma pedig különösen nehezen tudsz egyensúlyt teremteni. Tanulj meg nemet mondani! 

Rák 

Régóta foglalkoztat egy probléma, amire úgy tűnik, most választ kapsz, ez pedig alapjaiban változtatja meg a helyzetedet a munkahelyeden. Nyugi, nem rossz értelemben, ugyanis egy lazább időszakot hoz magával. 

Oroszlán 

Nem tudod hová tenni az egyik kollégád közeledését, mert korábban azt sem gondoltad volna, hogy egyáltalán tudja, hogy a világon vagy. Hallgass vele kapcsolatban a megérzéseidre, azok megsúgják, hogyan tovább! 

Szűz 

Olyan új lehetőséget kapsz a munkahelyeden, ami tele van kihívással, de pont ezért elég félelmetesnek is tűnik. Mielőtt élből nemet mondanál, azért gondold át, elég nagy áttörést hozhat a karrieredben. 

Mérleg 

Akaratodon kívül belecsöppensz az egyik munkahelyi slamasztikába, és még csak azt sem tudod, hogy történhetett ez az egész. A legjobb, ha a saját álláspontodat képviseled, és kitartasz mellette. 

Skorpió 

Semmi kedved ma dolgozni menni, de szerencsére az univerzum nagyon kedvezően alakítja a napodat. Alig lesz munkád, viszont cserébe rengeteget tudsz majd a kollégáiddal beszélgetni, néha pedig ez is kell. 

Nyilas 

Alapból sem viseled jól a kritikát, de ma különösen érzékenyen fogadod, amikor valaki beleköt a munkádba. Számolj el tízig, mielőtt bármit mondanál rá, nehogy a később megbánd a hirtelen kirohanásodat. 

Bak 

Oké, hogy szeretsz a megszokotthoz ragaszkodni, de most az egyszer legalább próbálj meg kockáztatni és valami újat kipróbálni. Te fogsz a legjobban meglepődni azon, hogy mennyivel növeli a hatékonyságodat a dolog. 

Vízöntő 

Nagyon nagy az igazságérzeted, és egyre csak gyűlik a mondanivalód, így nem kizárt, hogy ma kissé harapós kedvedben lehetsz. Még mielőtt végképp robbannál, próbáld meg rendezni azokat, amik ennyire bántanak. 

Halak 

Szükség lesz ma a gyakorlatias oldaladra, mert csak akkor tudsz egy munkahelyi problémát kezelni, ha tisztán látod, mi áll mögötte. Ne siesd el a dolgokat, alaposan fontolj meg minden lépést! 

Még több

Horoszkóp