Horoszkóp, Október 27., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 27-én is!

Horoszkóp, Október 27., Szerda

Kos 

Olyan szerepben próbálhatod ma ki magadat, ami jobban tetszik, mint elsőre gondoltad, ez pedig elgondolkodtat: lehet, hogy munkahelyet kellene váltanod? Ez egy nagy döntés, alaposan gondold át! 

Bika 

Lehet, hogy ma nem haladsz olyan jól, mint az elmúlt napokban, de ne enged, hogy bárki siettessen, mert a kapkodás hibát szül, a hiba pedig javítást és túlórát. Ugye, ez egyáltalán nem hiányzik?  

Ikrek 

Az az érzésed, hogy a családod túlzottan is bele akar szólni az életedbe, és ez borzasztóan frusztrál. Érthető, hogy zavar a dolog, de ne vállalj be valamit csak azért, hogy leszálljanak rólad, ez a te életed! 

Rák 

A főnöködet ma elég rossz passzban találhatod, úgyhogy tegyél meg minden telhetőt, hogy elkerüld őt! Bármilyen dolgot is szeretnél vele megbeszélni, az tutira várhat holnapig, hidd el!  

Oroszlán 

Úgy érzed, mintha szétesne körülötted, már meg sem próbálsz a jó dolgokra fókuszálni. Pedig bőven van az életedben ilyen, csak ki kell nyitni ahhoz a szemedet, hogy végre meglásd és megéld őket. 

Szűz 

Az egyik barátod egy nagyon kecsegtető állásajánlattal talál meg, de nem tudod, hogy elvállald-e, mert rengeteg utazással járna. Mindenképp beszélj róla a pasiddal, hiszen ez nemcsak téged érint. 

Mérleg 

Mostanában picit lazább az életed a munkahelyeden, de ezt azért ne hangoztasd fűnek-fának, még a végén a főnök fülébe jut, és akkor annyi munkát akaszt a nyakadba, amit nem fogsz bírni. 

Skorpió 

A barátoddal reggel összekaphattok valamin, ami az egész napodra kihat. Képtelen leszel a melóra figyelni, pedig muszáj lenne, mert az aktuális projektben rengeteg a hibázási lehetőség. 

Nyilas 

Téged bíznak meg egy feladat lebonyolításával, ami azt jelenti, hogy a kollégáid munkáját is te oszthatod be. Ezt az egyikük szóvá is teszi, de ne vedd a szívedre, csak a féltékenység beszél belőle. 

Bak 

Ha teheted, akkor a fontos döntéseket halaszd holnapra, mert ma elhamarkodottan cselekedhetsz, ez pedig nyilván nem hiányzik. Sokat segítene, ha kiadnád a gőzt, meló után menj el futni, vagy jógázz, meditálj egyet. 

Vízöntő 

Ritka, hogy a barátságtalan arcodat mutatod mások felé, úgyhogy mindenkit meglep, amikor nem a szokásos kedvességgel viszonyulsz hozzájuk. Nem kell mindig kedvesnek lenni, de arra ügyelj, hogy ne bánts meg senkit. 

Halak 

Túl közel engedted magadhoz az egyik kollégádat, amit már régen megbántál, mert le sem tudod őt vakarni magadról. Ha zavar a jelenléte, akkor jelezd neki, hidd el, venni fogja a lapot! 

Még több

Horoszkóp