Horoszkóp, Október 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 28-án is!

Horoszkóp, Október 28., Csütörtök

Kos 

Az egyik kollégádnak sikerül annyira túlfeszítenie a húrt, hogy attól teljesen kiborulsz, de cserébe legalább este jól kipanaszkodhatod magad a barátodnak, aki szuper meglepetéssel fog kárpótolni. 

Bika 

Annyira nagy rajtad a nyomás, hogy nem is lehet most veled másról beszélni. Ráadásul az egésztől teljesen befeszülsz, még a pasid sem tudja, hányadán áll veled. Próbálj meg picit lazítani, az sokat segítene! 

Ikrek 

Az a nagy szerencséd, hogy általában rutinból nyomod a feladataidat, mert teljesen máshol járnak a gondolataid, ez azonban nem zavar meg a munkában. A biztonság kedvéért azért duplán ellenőrizz mindent. 

Rák 

Nem szeretsz a kollégákkal konfrontálódni, de ha ma érvényre akarod juttatni a saját akaratodat, akkor kénytelen leszel picit keményebben odahatni. Egy-egy jó érvvel ez nem jelenthet gondot. 

Oroszlán 

Elmúlt már az az idő, amikor megérte egy kollégádnak falazni, már a vak is látja, hogy abszolút kihasználja a helyzetet. Ha nem akarsz emiatt bajba kerülni, akkor jobb, ha tisztázod vele a dolgot! 

Szűz 

Ha valakit, hát téged biztosan motivál az, hogy közeledik a hétvége. Olyan sebességre kapcsolsz, hogy délutánra szinte alig marad munkád, úgyhogy még simán belefér a napba egy edzés és némi csajos iszogatás is. 

Mérleg 

Olyan lehetőség hullik az öledbe, amire régóta vártál, de az elmúlt időszakban annyira keményen dolgoztál, hogy teljesen kimerültél, és már kedved sincs hozzá. Alaposan gondold át, hiszen ez az, amit mindig is akartál! 

Skorpió 

Hacsak nincs titkolt szupererőd, akkor jobb, ha priorizálod a feladataidat és csak annyit tervezel be mára, amennyi belefér az idődbe, különben azt fogod érezni, hogy ma semmire sem jutottál. 

Nyilas 

Makacsul ragaszkodsz az álláspontodhoz, és milyen jól teszed! Bár lehet, hogy a kollégák furán néznek rád emiatt, a főnöknek kifejezetten tetszeni fog, hogy tántoríthatatlan vagy, úgyhogy borítékolhatod az elismerését. 

Bak 

Remek napra számíthatsz, hála annak, hogy nagyon bizakodóan állsz ma mindenhez és mindenkihez. Hogy a lendület még holnap is kitartson, mindenképp pihend ki magad este, egy jó könyv vagy sorozat társaságában. 

Vízöntő 

Általában nagyon tapintatosan fogalmazol, de ma kicsúszhat egy olyan meggondolatlan félmondat a szádon, amivel akartodon kívül megbánthatsz valakit. Ha észreveszed, azonnal kérj bocsánatot, amíg még friss a dolog! 

Halak 

Az ötletedre most a főnököd nem lesz különösebben vevő, de ne csüggedj, mert csak idő kell neki, amíg rájön, hogy tényleg egy mestertervvel rukkoltál elő. Várd meg, amíg ő maga hozza fel a témát, és akkor dobd be magadat! 

Még több

Horoszkóp