Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 29-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos 

Szingli: Nagyon utálod, ha egy pasi nem gáláns, így teljesen megütközöl, amikor a srác konkrétan elkéri a fogyasztás rád eső részét. Ezzel el is dőlt, hogy nem ő lesz a befutó. 

Párban: Nem értetek egyet egy fontos, mindkettőtöket érintő anyagi probléma megoldásában, ami hozhat néhány feszült pillanatot. Ne hagyd, hogy a párod elviccelje, mert később sokkal nagyobb gond adódhat belőle. 

Bika 

Szingli: Itt a hosszú hétvége, úgyhogy használd ki alaposan, és tervezz be annyi programot, amennyit csak bírsz. Nagyon rád fér már ez a fajta kikapcsolódás, szóval dobd be magad! 

Párban: Egy kapcsolat csak a filmeken tűnik folyamatosan izgalmasnak, a való életben vannak nyugisabb időszakok, ti is ezt élitek jelenleg. Ez nem azt jelenti, hogy ellaposodott a viszonyotok, csak most lazább mederben folyik. 

Ikrek 

Szingli: Oké, tudjuk, hogy cikinek érzed, hogy az anyukád kerítőnőt játszik, de most az egyszer hagyd, hogy így tegyen, mert lehet, hogy egy szuper sráccal fog összehozni, hiszen pontosan tudja, ki való hozzád. 

Párban: Ami egy aprócska vitának indul, akkora veszekedésbe csap át, hogy nem is tudod, hogy jutottatok idáig. A kapcsolat még nem menthetetlen, de arra tutira nagy szükségetek lesz, hogy mindent őszintén átbeszéljetek. 

Rák 

Szingli: Nagyon ügyelj arra, hogy olyan jeleket adj a randipartnerednek, amiből érezheti, hogy bejön neked, máskülönben könnyen félreértheti a dolgot, és azt hiheti, hogy nem is érdekel téged. 

Párban: A hét nagyon zűrösen alakult, ezért a párod szeretne kárpótolni. Olyan meglepetéssel készül, amibe még a családodat is bevonja, úgyhogy duplán nagy lesz az öröm, hogy ennyi odafigyelésben van részed.  

Oroszlán 

Szingli: Annyira jó a kisugárzásod, hogy a pasik szinte egymásnak adják a kilincset, a hétvégén is legalább fél tucat randid lesz. Most már csak rajtad múlik, hogy melyiküket engeded magadhoz közel. 

Párban: A hétvége sokkal zsúfoltabban alakul, mint tervezitek, de pont ezért a lopott pillanatok még inkább édesnek fognak tűnni. Hagyd, hogy a párod a tenyerén hordozzon, megérdemled a kényeztetést. 

Szűz 

Szingli: Extra pörgősen alakul a hétvége, randik, barátnők, bulik és még egy hosszabb családi látogatás is belefér a napjaidba. Nem bánod, hogy ennyi a program, addig sem a pasik után siránkozol. 

Párban: Egy félreértés miatt az egyikőtök családja sajnos megsértődhet, de szerencsére van annyi lélekjelenléted, hogy azonnal kezeld a dolgot és a komolyabb mosolyszünetet még csírájában elfojtsd. A párod nagyon hálás lesz érte. 

Mérleg 

Szingli: Sokat agyalsz mostanában az exeden, de leginkább azért, mert már a helyén tudod kezelni a szakításotokat. Sőt, az sem kizárt, hogy a hétvégén egy új szerelem is beköszönt az életedbe. 

Párban: Úgy érzed néha, hogy nem tudod a pasidat kiismerni, ami valahol frusztrál és ennek most hangot is adsz. Szerencsére ő pontosan tudja, hogyan tudna ezen változtatni, így a hétvége további része már nyugodt hangulatban telhet. 

Skorpió 

Szingli: Az elmúlt időszakban borzasztó tapasztalataid voltak az online társkeresés világában, de úgy vagy vele, adsz még egy esélyt a dolognak, hátha. Nem is sejted még, kit sodor az utadba a sors. 

Párban: Igen, sok a változás mostanában az életetekben, de ne stresszként vagy nyomásként gondolj rá, hanem lehetőségként, hogy végre elkezdhetitek a saját, közös életeteket. Ugye, így mennyivel jobban hangzik? 

Nyilas 

Szingli: Egy régi ismerősöd tűnik fel a színen, aki úgy gondolja, jó ötlet lenne megismételni egy évekkel ezelőtti randit, ami körülbelül maga volt a katasztrófa. Egy beszélgetés nem árthat, ki tudja, mi történt azóta vel! 

Párban: Szereted kézben tartani a dolgokat, de azért hagyd, hogy néha a barátod is beleszóljon a jövőtöket érintő kérdésekbe, különben ennek később még meglesz a következménye. Kezdd azzal, hogy átengeded neki a hétvége irányítását. 

Bak 

Szingli: Nem szereted, ha valaki gyengének néz, de ez akár el is ijesztheti a pasikat, mert ettől megközelíthetetlennek tűnsz. Lehetsz úgy is magabiztos, hogy közben gyengédnek tűnsz, csak gyakorlás kérdése. 

Párban: Mindenki igyekszik kimaxolni a hosszú hétvégét, ezért nektek is egy csomó program figyel be a következő napokra. Ha máshoz van kedvetek, akkor nem muszáj együtt mennetek ezekre! Kifejezetten jót tesz, ha néha külön is szórakoztok picit. 

Vízöntő 

Szingli: Úgy érzed, hogy a hétvégén egy randi, de még egy finom kis flört sem fér bele az életedbe. Nincs ezzel baj, néha fontosabb az énidő, ha pedig már így alakult, akkor tegyél meg mindent a testi-lelki feltöltődésért. 

Párban: Nehezen veszed tudomásul, hogy a pasid körül egy csomó csaj legyeskedik, de felesleges aggódnod, neki csak te számítasz. Persze nyilván legyezgeti a hiúságát, hogy bejön a nőknek, de a megcsalás nincs nála napirenden. 

Halak 

Szingli: Egy buliba vagy hivatalos, ahol alig ismersz valakit, de ez ne ijesszen meg. Egy ilyen szituáció remek alkalom arra, hogy picit kimozdulj a komfortzónádból, és megismerj új arcokat is.  

Párban: A barátod nagyon feszült az egész hetes stressz miatt, így a hétvége eleje is kicsit döccenősen indul, mert nem tud felengedni. Szerencsére pontosan tudod, hogyan csillapítsd le. 

Még több

Horoszkóp