Ezt a tanácsot kell megfogadnod az első randikon a csillagjegyed szerint

A horoszkópelemzés az élet legtöbb területén segíthet tisztábban látni önmagunkat vagy a karrierünket. Szóval az első randis idegesség leküzdésében miért ne lehetne a támaszod?

Ezt a tanácsot kell megfogadnod az első randikon a csillagjegyed szerint

A legizgatóbb előjáték, a kedvenc szexpóz, a legjobban passzoló Netflix horoszkóp – igen, jól sejted, most éppen azokat a dolgokat soroljuk, amelyek kiderülhetnek a horoszkópunkból. A lista korántsem teljes, hiszen az asztrológia többek között még arra is választ adhat, mit érdemes megfogadni az első randik előtt magunknak. És ha megfogadod az égi tanácsot, máris kevésbé kell izgulnod amiatt, hogy jól sikerülnek-e ezek a találkozások…

Kos

Ha valaki, hát te egyáltalán nem félsz küzdeni azért, amit (vagy akit) szeretsz. De ha randizásról van szó, akkor érdemes lelassítanod egy kicsit, mert nem mindenki szereti a rohamtempót a szerelemben. Hagyj időt magatoknak arra, hogy megismerjétek egymást! Ja, és próbálj meg elvárások, illetve feltételezések nélkül elmenni az első találkozásokra: ne győzd meg magadat azonnal arról, hogy ő életed szerelme.

Bika

Az állatöv legérzékenyebb csillagjegyei közé tartozol, ami egy kapcsolatban ugyan plusz pont, az első randikon azonban inkább átok… Mivel sajnos hajlamos vagy arra, hogy sértésnek vedd, ha a partnered szexisen kötekedik veled. Legyél nyitott a másik felé és ne felejtkezz el arról, hogy ő is izgulhat a találkozásotok miatt. Amit te beszólásnak élsz meg, az valójában talán csak olyasmi, amit zavarában mondott neked.

Ikrek

A kötöttséghez való alkalmazkodás nem éppen a legjobb barátod, vagyis kicsit rosszul viseled, ha fixen leegyeztetett találkozókhoz kell igazodnod. Ha viszont szeretnél megismerkedni valakivel, akkor egyszerűen MUSZÁJ elfogadnod ezt a „kellemetlenséget”. A helyszín és az időpont tisztázása pusztán a randietikett része, de nem jár semmilyen elköteleződéssel…

Rák

A Bikákhoz hasonlóan brutálisan lelkis típus vagy, úgyhogy a randikat igazi hullámvasútként éled meg. Az izgalomtól a romantikán át a szomorúságig ezerféle érzés átfuthat rajtad akár pár óra alatt. Éppen ezért emlékeztetned kell magad arra, hogy ez csak egy első találkozó: szóval nem kell rögtön túlságosan belelovalnod magad…

Oroszlán

Vezetőegyéniség vagy, ami a karriereddel ellentétben az ismerkedéskor egyáltalán nem válik az előnyödre. Ugyanis túlságosan csábító számodra, hogy irányítsd a beszélgetést, vagy úgy általában az egész programot. Pedig a randipartnerednek is lehetne beleszólása ebbe… Ne félj attól, hogy néha megakad a társalgás! Figyelj a másik mondandójára és ne azon feszengj, hogy mivel kerülheted el a kínos csendet.

Szűz

Annyira profin megfigyeled az embereket, hogy Sherlock Holmes labdába se rúghatna melletted nyomozóként. Az éles szemedhez azonban hatalmas elvárások és brutálisan ítélkező természet is társul. Na persze nem akarsz te rosszat másoknak, csak azt szeretnének, ha önmaguk legjobb verziói lehetnének. Az első randi viszont borzasztóan rossz alkalom arra, hogy építő, mégis kritikus megjegyzésekkel bombázd a partneredet.

Mérleg

A megfelelési kényszered nem ismer határokat, azaz bármit megtennél azért, hogy mások ne csalódhassanak benned. Pedig nem az igenemberségnek hála lehet kiegyensúlyozott a kapcsolatod, hanem akkor, ha kiállsz a saját igényeid mellett is. Ha például vegán vagy, ne mondj igent egy olyan étteremre, ahol nem tudod tartani az étrendedet. Amennyiben ezt nem érti meg a partnered, akkor jobb is, ha elbúcsúzol tőle.

Skorpió

A legszenvedélyesebb csillagjegyek egyike vagy, aki szó szerint sugárzik a romantikától. De bármennyire is szomjazol a komoly, mély beszélgetésekre, az első randikon egy kicsit félre kell tenned ezt az igényedet. Vedd lazábbra a társalgást!

Nyilas

Téged a kalandok éltetnek, tehát egyáltalán nem szívesen kötöd le magadat. Megértjük, miért mondasz igent a nem mindennapi programokra a randik esetében, de az első találkákat nem érdemes túlbonyolítani. Tedd félre a túrázásokat vagy a még extrémebb ötleteidet, mert pont elég, ha leültök egy kávé mellé beszélgetni.

Bak

Téged aztán nem könnyű megközelíteni érzelmileg és ez eléggé megnehezíti a dolgát annak, aki meg akar ismerni. Természetesen nem kérjük azt, hogy már az első randin ledöntsd az összes faladat, de néhány téglát azért lebonthatsz belőle. Csak, hogy éppen bepillantást nyerhessenek abba, milyen csodálatos vagy.

Vízöntő

Gyakorlatias személy vagy, aki logikusan szemléli az életet – és úgy általában a dolgait. De a szerelmi életedben nem hagyatkozhatsz kizárólag az észérvekre! Az első találkozásokon érdemes kihagynod a családalapítási szándékra vonatkozó kérdéseket. Élvezd inkább a randit, ahelyett, hogy időutazót játszanál! Idővel úgyis minden kiderül.

Halak

Az álmodozó akár a második neved is lehetne, és az egész világot (főleg a kapcsolataidat) a rózsaszín szemüvegeden át nézed. Ezzel csak az a baj, hogy így irreális elvárásokat támasztasz majd a partnereid felé. Törekedj arra, hogy reálisan szemléled a dolgokat! 

Forrás: Elite Daily

Mást is megtudhatsz a horoszkópodból:

Még több

Horoszkóp