Ezekre a csillagjegyekre talál rá a szerelem novemberben

Bármilyen hideg legyen is novemberben, ezeket a csillagjegyeket forróság fogja körülvenni! Neked mi a horoszkópod?

Ezekre a csillagjegyekre talál rá a szerelem novemberben

Bár a november már a kimondottan hideg hónapok közé tartozik, az alábbi négy csillagjegy mégsem fog fázni, számukra ugyanis szerelmet tartogat az ősz utolsó néhány hete. Tudd meg, kik azok, akiknek a szívét románc fogja felmelegíteni!

Ikrek

Simán elképzelhető, hogy már évek óta a szinglik pörgős, de sokszor magányos életét éled. Nagyon sokan próbálkoztak nálad, de te mindenkit kikosaraztál, amikor pedig neked tetszett valaki, ő nem viszonozta… Ne aggódj, hamarosan magad mögött tudhatod ezt a nehéz, ám a tapasztalatszerzés szempontjából fontos időszakot. Novemberben valaki olyan fog bekopogtatni az ajtódon, aki már az első pillanatban megdobogtatja a szíved. Ne ijedj meg tőle, ne bizalmatlankodj, próbáld meg élvezni a helyzetet! Nem fogod megbánni, az tuti!

Oroszlán

Neked komplett udvartartásod van udvarlókból, ebből soha nem szenvedtél hiányt. Valódi érzelmeket azonban csak nagyon ritkán érzel, ehhez nagyon különleges emberrel kell találkoznod. Az a helyzet, hogy az említett találkozás már megtörtént, te azonban nem figyeltél oda az illetőre eléggé. Fogadjunk, hogy ezen a ponton már tudod is, kiről van szó! Ha szeretnéd, hogy ez a szerelem novemberben fellángoljon, akkor nem kell mást tenned, mint megnyitnod előtte a szíved.

Skorpió

Hallottál már olyanról, hogy szülinapi szerelem? Nem?! Pedig veled most pont ez fog történni! Az univerzum konkrétan a nagy Ő-t küldi neked ajándékba idén, amire valószínűleg egyáltalán nem számítottál volna. Ez az illető olyan figyelmes, kedves, intelligens és megértő, hogy azonnal levesz a lábadról még annak ellenére is, hogy szereted sokáig megőrizni Jégkirálynő imidzsed. Ezt a srácot a fagyosságod sem fogja megállítani, december elejére teljesen megolvaszt!

Halak

Régóta ábrándozol róla, hogy megérkezik a szőke herceged fehér lovon és pont olyan lesz, amilyen férfira mindig vágytál? Van egy jó hírünk! Magányod hamarosan véget ér, ugyanis az univerzum már ebben a percben is feléd terelgeti azt, aki 100 százalékig illik hozzád. Egy dologra kell azonban odafigyelned: első pillanatban még a 10/10 is tűnhet 10/7-nek, ne írd le őt azonnal, engedd meg neki, hogy igazán megmutathassa neked, ki ő valójában. Ha megadod neki ezt az esélyt, egész életedben hálás leszel magadnak érte!

Még több horoszkópot olvasnál? 

Még több

Horoszkóp