5 csillagjegy, akinek megváltozik az élete novemberben

A novemberi szürkeség idén nem minden csillagjegy számára lesz lehangoló, akadnak ugyanis köztük olyanok, akikkel nagyon jó dolgok történnek majd. Te köztük vagy?

5 csillagjegy, akinek megváltozik az élete novemberben

A novemberről viszonylag ritkán jut eszébe az embernek, hogy milyen nagyszerű hónap: korán sötétedik, az időjárás sem az igazi, és még olyan távoli a karácsony is. Az alábbi csillagjegyek azonban olyan sorsfordító dolgokat élnek majd át, amitől a november lesz a legkülönlegesebb hónap az évükben.

Bak

Elképesztően kitartó vagy és hatalmas a munkabírásod, valahogy az utóbbi években mégsem kaptad meg ezért az anyagi megbecsülést. Szerencsére novemberben meghallgattatnak az ezzel kapcsolatos imáid és a főnöködet elfogja a bűntudat. Olyan fizuemelésre számíthatsz, hogy először talán azt fogod gondolni, csak vicc. De nem az! Ne szégyelld a boldogságot, amit emiatt érzel, hiszen ezt már nagyon megérdemelted!

Vízöntő

Egy ideje már csak azért dolgozol, mert valamiből élned kell, de a kezdeti lelkesedés és motiváció már régen a múlté. Egyszerűen szomjazod az újdonságot, ezért nehezen viseled a helyzetet, de eddig nem jött szembe olyan lehetőség, ami megoldást jelenthetne. Novemberben ez megváltozik! Gyakorlatilag álmaid melóját ajánlják majd fel neked, amire nem tusz majd mást mondani, csak azt: IGEN!!! Élj ezzel a szuper lehetőséggel és változtasd meg általa az életed!

Ikrek

Nem az a fajta vagy, aki könnyen elköteleződik, most mégis azt érzed, megtaláltad a helyed, olyan mellett vagy, akivel csupa móka az élet. Az a jó hírünk, hogy ezt ő is éppen így gondolja, ezért komoly lépésre szánta el magát: novemberben meg fogja kérni a kezed! Ne pánikolj be, borzasztó lenne, ha “elikrekeskednéd” ezt a gyönyörű pillanatot. Ha magadba nézel, te is tudod, hogy egymásnak lettetek kitalálva, nem kell félned semmitől!

Rák

Jó ideje már, hogy csak az otthonod és a munkahelyed között ingázol, nem igazán mész sehová, eléggé beszűkült a világod. Alapvetően jól elvagy így, de azért te is érzed egy ideje, hogy szükséged lenne egy kis változásra. A november ezt adja meg neked, az univerzumtól egy csodás utazás lehetőségét fogod kapni. Lehet ez belföldi vagy akár külföldi út, a lényeg, hogy sok izgalmas új élménnyel kecsegtet, aminek hála képes leszel a megfelelő irányba terelni az életed.

Nyilas

Annyira régóta szeretnél végre olyan helyen lakni, ami igazán megfelelő a kalandvágyó és akítv személyiségednek. Lehet, hogy vidékről, a szülőktől szeretnél nagyvárosba költözni, vagy egynesen azon gondolkozol, hogy külföldre települsz szerencsét próbálni. Az égiek a következő hetekben nagy erőkkel meg fogják támogatni ezen törekvéseidet, hamar körvonalazódni kezd, milyen lehetőségeid vannak. Kettőt pislogsz és december elején már a számodra tökéletes otthonod kanapéján iszogatod majd a kávédat!

Sosem elég a horoszkópokból? Mutatunk még egy párat:

Még több

Horoszkóp