Horoszkóp, November 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 2-án is!

Horoszkóp, November 2., Kedd

Kos 

A hét elég zúzósan indul, mert a kollégáid mindenáron bele akarnak rángatni egy sztoriba, amihez semmi közöd nincsen. Jobb, ha már az elején leépíted őket, így nyugalomban lehetsz a hét fennmaradó részében. 

Bika 

A mozgás hiánya egyre szembe tűnőbb az életedben, nemcsak fizikailag, de lelkileg is szükséged lenne arra, hogy rendszeresen sportolj, mert így a melóban is sokkal jobban tudnál teljesíteni. Szánj rá időt! 

Ikrek 

Nehezen vonszolod be magad az irodába, de a kollégáid jókedve olyan gyorsan rád ragad, hogy a nap további része egészen jó hangulatban fog telni a sok-sok feladat ellenére is. Azt kívánod majd, bárcsak mindig ilyen lenne. 

Rák 

Két nagyon hasonló feladatot is kapsz, így az a veszély fenyeget, hogy esetleg összekeverednek nálad a dolgot. Ezt persze könnyen elkerülheted, ha szorgosan jegyzetelsz, így tutira nem fogsz semmit elrontani.  

Oroszlán 

Picit visszakapcsoltál a munkatempón, ami a te testi-lelki egészségednek nagyon jót tesz, de a kollégáid nem örülnek neki, mert úgy érzik, nem veszed ki a részed a közös feladatokból. Próbálj meg egyensúlyt teremteni! 

Szűz 

Extra pénzhez jutsz ma, amit természetesen azonnal el akarsz költeni, de ha tudod, várd meg a fizunapot a shoppingolással, nehogy közbejöjjön egy váratlan kiadás. Hidd el, bármit néztél ki, megvár! 

Mérleg 

Ha valami nem tetszik a pasid viselkedésében, akkor jobb, ha őszintén, de persze kedvesen elmondod neki, mert ha magadban morogsz csak, azt nem fogja tudni hova tenni. Nem akarhatod ezt! 

Skorpió 

Egy ideje nem beszéltél az egyik kollégáddal, de most nagyon bánod, mert egy közös projekt során közelebb kerültök egymáshoz, és kiderül, hogy baromi jól tudtok együtt dolgozni. Ti lesztek az iroda ászai! 

Nyilas 

A délelőttöt szánd a határidős feladatokra, mert délután lehet, hogy már nem lesz annyi energiád, hogy ezekkel érdemben haladni tudj. Ne is erőltesd, ami nem megy, inkább menj haza korábban és aludj egy nagyot! 

Bak 

A ritka esetek egyike, hogy annyira álmodozó hangulatba kerülsz, hogy egész nap csak a barátod körül forognak a gondolataid. Szerencsére ez ma nem megy a munka rovására, mert még a főnök is a hosszú hétvége hatása alatt van. 

Vízöntő 

Ha csapatmunkáról van szó, akkor könnyen beleesel abba a hiába, hogy a saját módszered szerint akarod rendezni a dolgokat. Muszáj, hogy másnak is teret adj, csak így tudtok egyről a kettőre jutni. 

Halak 

Nem hagy ma nyugodni a gondolat, hogy elfelejtettél valamit. Ha kell, ellenőrizz mindent inkább duplán, hátha így beugrik, mi az, ami esetleg kiesett a fejedből és pótolni kellene. Nyugi, biztosan ráakadsz!

Még több

Horoszkóp