Ez a társasjáték illik hozzád a csillagjegyed szerint

Fogd fel úgy, hogy a társasoknak is megvan a maga személyisége, szóval meg kell keresned azt, ami kompatibilis a tieddel!

Ez a társasjáték illik hozzád a csillagjegyed szerint

Régen talán mindenki ugyanazzal a néhány társasjátékkal játszott, mára viszont olyannyira végtelen a kínálat belőlük, hogy sokszor lehetetlen küldetésnek tűnik a választás. Pedig ha belegondolsz, a döntés nem is lehetne logikusabb! Egyszerűen csak meg kell nézned, hogy melyik az a társas, amelyikben éppen a te csillagjegyed legjellemzőbb jellemvonásaival lehet tarolni. Mi már meg is találtuk, mit kell beszerezned a következő partira!

Kos

Szókimondó vagy és bevállalós, ezért a Cards Against Humanity (Emberiség ellenes kártyák) társast pont neked találták ki. Tudod, ez az a játék, amiben húztok egy befejezetlen mondatot tartalmazó fekete kártyát, aztán mindegyikőtöknek keresnie kell hozzá egy botrányos vagy vicces befejezést a fehérek között.

Bika

Élvezed a luxust és kitartóan küzdesz azért, hogy a megtakarítási számládon egyre magasabb legyen a végösszeg. Ráadásul nagyon jól is bánsz a pénzzel, szóval mondanunk sem kell, hogy a Monopoly a csillagjegyedhez legjobban passzoló társasjáték.

Ikrek

El sem tudsz képzelni jobb programot annál, hogy mint bevackolj egy izgalmas könyvvel és hála a kreativitásodnak, te magad is kiválóan bánsz a szavakkal. Úgyhogy nem is lehet kérdés, hogy egy Scrabble-partin mindenkit legyőznél.

Rák

A Sorry – Megsértődni tilos! társas célja, hogy visszaküld a többi játékost a kiindulási helyzetükbe. És mivel te érzelmes, illetve védelmező típus vagy, így szívesen kiengeszteled őket, miután megnyerted a játékot.

Oroszlán

Imádod, ha rád irányul a reflektorfény és a második helyezés nem szerepel a szótárasban. A Pictionary játékban pedig éppen eleget szerepelhetsz és bizonyíthatsz, hiszen akár egészen nehéz feladványokat is le kell rajzolnod a többieknek. Ezzel persze abszolút nincs gondod, mert a versenyzés a lételemed. 

Szűz

Perfekcionista vagy és mindent a végsőkig aprólékosan kielemzel az életedben – legyen szó akár kapcsolatokról vagy játékokról. Ez a tulajdonságod szupererőt jelenthet az olyan társasban, mint a Sudoku, ahol tényleg csak a tökéletes megoldás létezik.

Mérleg

Mindig a békére törekszel, még társasozás közben is. Képzeld, a Dune: A game of conquest and diplomacy, vagyis a Dűne: a hódítás és a diplomácia játékban éppen ez a cél! Könnyedén lebonyolítasz bármilyen tárgyalást és simán magad mellé állítasz néhány szövetségest.

Skorpió

Egy nyomozó veszett el benned, tehát a Cluedo társasjáték egyáltalán nem foghat ki rajtad. A begyűjtött infók alapján simán kideríted, ki követte el a bűntényt. A többieknek esélye sem lehet ellened – már csak azért sem, mert te magad viszont sosem teregeted ki a kártyáidat.

Nyilas

Fantasztikus a humorérzéked és rugalmasan állsz a változásokhoz, illetve a nehéz időszakokhoz is. Tudtad, hogy a pandémia első hónapjai alatt készült egy Maradj otthon elnevezésű társas is Magyarországon? Ez a játék segít egy picit viccesen felfogni azokat az élethelyzeteket, amelyekhez a koronavírus-járvány miatt alkalmazkodnunk kellett.

Bak

Az impulzív döntés és a kockázatvállalás nem a te műfajod, inkább stratégiai játékos vagy, aki mindent alaposan átgondol. Éppen ezért lazán elsüllyeszted az ellenfeled hajóit a Torpedóban.

Vízöntő

A barátaidat családtagnak tekinted és legszívesebben minden idődet velük töltenéd: ahogyan a Jóbarátok hat szereplője is folyton együtt kávézgatott a Central Perkben. Játsszatok ti is egy partit a Bumm, szívtál! kvízzel, mint Chandler, Ross és Joey. Hidd el, a szórakozás garantált!

Halak

Nincs fontosabb számodra a családodnál és borzasztóan rosszul érzed magad, ha neheztelnek rád a szeretteid. Ugyan az Activitynek is van vesztese és győztese, de mégis inkább a kikapcsolódásról és az ügyességről szól, azaz vitának nincs helye a játék alatt.

Forrás: Shuffled Ink

Ne hagyd ki ezeket a listáinkat sem:

Még több

Horoszkóp