3 csillagjegy, akinek hatalmas meglepetést hoz november első hete

Történhetne már végre valami jó is? Lazíts, a csillagok és az univerzum ugyanis tartogatnak némi meglepetést a következő csillagjegyeknek.

3 csillagjegy, akinek hatalmas meglepetést hoz november első hete

Most, hogy véget ért Halloween, hivatalosan is átkapcsoltál karácsony-üzemmódba? Két ajándékvásárlás között azért ne felejts el meglepődni és örülni egy kis soron kívüli meglepetésnek, ami neked is jár majd, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy. 

Halak

Imádsz adni, de abból sem csinálsz titkot, hogy valósággal elolvadsz, ha te is kapsz valamit. Az ajándékozás ugyanis fontos szeretetnyelv számodra, mert a segítségével arról ad bizonyosságot a másik, hogy te is fontos vagy számára. A héten ráadásul több irányból is megtalál néhány apró meglepetés (konkrét fizikai tárgy vagy egy-egy kedves gesztus formájában), ami annak ellenére, hogy nem kifejezetten drága ajándék, a legfontosabbra emlékeztet: arra az érzelmi biztonsági hálóra, ami mindig mögötted áll. 

Mérleg

Hetek óta tart az ismerkedés egy kedves új ismerőssel, a dolog viszont még mindig a barát-zónán belül mozog. A héten azonban nem csak egy új parfümmel vagy más figyelmességgel leszel gazdagabb, de egyértelmű utalást is kapsz rá, hogy a másik nem csak barátkozni akar. Fogadd kedvesen a gesztust, és viszonozd te is valami beszédes aprósággal. 

Ikrek

Olyan szinten elsodortak a történések, hogy arról is megfeledkeztél, a nyár végén már kaptál arra utalást, hogy a közeljövőben számíthatsz egy előléptetésre vagy egy fizuemelésre. De mivel nem valósult meg viszonylag gyorsan, el is engedted a dolgot. Már csak ezért is lesz olyan jóleső az érzés, és ér meglepetésként a dolog – de ne felejtsd el, ez hónapok, sőt évek kőkemény munkája, amit valójában saját magadnak köszönhetsz. Élvezd ki – és persze az extra fizetésből lepd meg magad valami széppel -, már nagyon kijárt neked.

Szívesen hagyatkozol a csillagok útmutatására?

Még több

Horoszkóp