Horoszkóp, November 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 3-án is!

Horoszkóp, November 3., Szerda

Kos 

Ne foglalkozz azokkal, akik kételkednek a képességeidben, mert a nap végére ők fogják a legjobban bánni, hogy akár csak egy szikrányit is bizonytalankodtak miattad. Bízz magadban, ez a legfontosabb, amit ma megtehetsz! 

Bika 

Borzasztóan nagy az igazságérzeted, főleg akkor, ha téged érint közvetlenül a dolog, de jobban tennéd, ha ezúttal nem hangoztatnád a jogaidat, mert nem biztos, hogy helytálló, amit mondasz, és csak még nagyobb ellenszenvet vívsz ki magadnak. 

Ikrek 

Kicsit zavaros a kép, mintha a főnököd nem akarna mindenbe beavatni, és emiatt nem látod tisztán a feladataidat. Ha fenntartásaid vannak vele kapcsolatban, hamar tisztázd vele, hiszen így a munkádat sem tudod rendesen elvégezni. 

Rák 

Úgy érzed, hogy túl fáradt vagy ahhoz, hogy a főnököd legújabb lehetőségével élj, de alaposan gondold meg, mit válaszolsz neki, mert simán lehet, hogy nem ajánlja fel többet, ha most visszautasítod. 

Oroszlán 

Igen, előfordul, hogy valaki, aki nagyon tetszik, nem viszonozza a szimpátiát, de felesleges hetekig keseregni rajta. Itt az idő, hogy végre tovább lépj és neki kezdj egy újabb randi leszervezésének. 

Szűz 

Folyton az exed körül forognak a gondolataid, többször eszedbe jut ma, hogy talán ráírhatnál, hátha még van esélyetek helyrehozni a dolgokat. Tedd a szívedre a kezedet, és valld be őszintén: tényleg megint arra vágysz? 

Mérleg 

Váratlanul extra bevételhez jutsz, de jobban teszed, ha félrerakod karácsonyra, és nem versz azonnal a fenekére, ugyanis így nem kell majd sakkoznod, miből vedd meg az ajándékokat. Jól hangzik, igaz? 

Skorpió 

A mai nap kénytelen leszel hajtani magadat egy határidős feladat miatt, ezért borítékolható a kimerültség. Mindezt azonban könnyen orvosolhatod, ha áthívod a barátnőidet és tartotok egy kuckózós estét! 

Nyilas 

Annyira jól tudod ma menedzselni a legváratlanabb dolgot is, hogy a főnöködnek meggyőződése lesz, hogy valójában ez a te szupererőd. Legyél büszke magadra, mert mindezt csak a hozzáállásodnak köszönhető! 

Bak 

Így november beköszöntével a legtöbbeknek már a karácsonyi szabi lebeg a szemük előtt, de te nem tartozol közéjük. Sőt, most, hogy közeledik az év vége, még nagyobb fokozatra kapcsolsz a melóban, ami a kollégákat eléggé zavarhatja. 

Vízöntő 

Tudjuk, hogy nehéz elfogadnod, ha valaki nem osztja a véleményedet, de fogadd el, hogy ez így normális, különben egész nap ezen fogsz kattogni, és őrületbe fogod kergetni magadat és a környezetedet. 

Halak 

Nagyon betalál nálad egy megjegyzés, annyira magadra veszed, hogy lőttek miatta az egész napodnak! Pedig hidd el, nem az volt a másik célja, hogy megbántson, csak az, hogy tükröt tartson eléd és segítsen változtatni. 

Még több

Horoszkóp