Ha most kérnek fizetésemelést ezek a csillagjegyek, jó eséllyel meg is kapják

A világ legnehezebb dolgának tűnhet fizetésemelést kérni, még akkor is, ha szerinted nagyon megérdemled. Bizonyos csillagjegyeknek viszont érdemes a következő napokra időzíteni a dolgot, ha szeretnék végre megcsípni azt a bizonyos emelést.

Ha most kérnek fizetésemelést ezek a csillagjegyek, jó eséllyel meg is kapják

Gondoltaban már el is költötted azt pénzt, amiről hónapok óta beszélni sem mersz a főnöködnek. Pedig úgy érzed, kijár már a fizetésemelés, vagy pont most változik a pozíciód, így végre újratárgyalhatnátok a dolgot. Ha a következő csillagjegyek egyike vagy, minden támogatást megkapsz, hogy végre csinosabb összeg landoljon a számládon hónap végén. 

Kos

Imádod a kihívásokat, erőt ad, ha megbíznak benned, így kifejezetten megtiszteltetésnek érzed majd, amikor a felettesed új pozíciót kínál vagy plusz munkát bíz rád. Pont ezért rosszul is érzed majd magad picit, amiért felmerül benned – valahol nagyon mélyen – a„mégis mennyiért?” kérdés, így el is temeted magadban a szerinted szemtelen gondolatot. Az univerzum az egyensúlyra törekszik, és teljesen jogos, ha kíváncsi vagy rá, mennyit ér a nagyobb felelősség és a több feladat a másik oldalnak. Ha ezt rendezed magadban, számíthatsz az extra löketre a csillagoktól. 

Halak

Magadban bármit megfogalmazol, méghozzá kíméletlenül őszintén, a külvilág felé viszont általában csak a töredék jut el. Utálsz olyan helyzetekbe kerülni, ami felett nincs hatalmad, és még ennél is jobban gyűlölöd a nemet. Márpedig egy fizetésemelés tipikusan olyan helyzet, ahol mindkettő elég befigyelhet. Te viszont maximálisan odateszed magad, nem éred be, csakis a legjobbal, és kifejezetten frusztrál, hogy nem honorálja mindezt a környezeted. Legyél bármennyire is jó, az extra pénz nem sétál csak úgy a zsebedbe, ki kell lépned a komfortzónádból. Ne szégyelld a dolgot, ne játszd le a lehetőségeket a fejedben, mi lesz, ha felsülsz, egyszerűen csak legyél kedves, természetes, a csillagok felerősítik majd ezt az energiát, hogy sikerrel jársz a főnöködnél.

Vízöntő

Jobban kéne a pluszpénz, mint valaha, és a helyzet az, hogy már komolyan kezdesz kétségbeesni. Ne szégyelld a dolgot, inkább ragadd meg a lehetőséget és meríts belőle bátorságot, hogy végre feltedd azt a bizonyos nagy kérdést, amit olyan régen tologatsz magad előtt. Gyűjtsd össze az érveket, miért érzed úgy, hogy kijár neked az emelés (mióta vagy a cégnél, milyen sikeres projektekben vettél részt, miben vagy te a legjobb). A cél, hogy olyan mélyen elhidd, megérdemled az anyagi elismerést, hogy az univerzumnak ne is legyen más opciója. Spoiler: és nem is lesz!

Oroszlán

Ha valamivel nem tudsz mit kezdeni, akkor az az igazságtalanság. Márpedig igenis igazságtalannak érzed, hogy a csapatban te hozod a legtöbb ötletet, te vagy a főnök jobb keze, és vészhelyzet esetén is te őrzöd meg a hidegvéred, és rukkolsz elő a leghatékonyabb megoldásokkal – mégis pont annyit keresel, mint a többiek. Érdemes szóvá tenned a dolgot, de még csak véletlenül se onnan közelítsd meg, hogy a többiek nem teszik oda magukat, hanem amellett érvelj, hogy minden idegszáladdal elköteleződtél a cég mellett, és nagyon jólesik, hogy a főnököd folyamatosan visszacsatol szóban, hiszen ez azt jelenti, észreveszi. Neked viszont fontos lenne, hogy mindezt anyagilag is éreztesse veled. 

Szereted, ha utat mutatnak a csillagok?

Még több

Horoszkóp