Horoszkóp, November 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 4-én is!

Horoszkóp, November 4., Csütörtök

Kos 

Nagyon érzékeny hangulatban vagy, könnyen megsértődsz még a legártatlanabb poénon is, de kár ezeken hosszasan rágódni. Mindenkivel előfordul, hogy rosszabb napja van, vedd tudomásul és amint hazaértél, zárd ki a külvilágot! 

Bika 

Kicsit bizonytalan vagy a munkádat illetően, úgy érzed, hogy nem a megfelelő módon bonyolítod az aktuális projektet. Lépj egy lépést hátra, és kérd ki egy kolléga véleményét is, ha szeretnél tisztábban látni. 

Ikrek 

Nagyon nagy szükség lesz ma a türelmedre, ugyanis te fogod játszani a békebírót két kollégád között, akik kis híján egymás torkának esnek. Szerencsére ez neked nem pálya, olyan könnyen leszereled őket, hogy még a főnököt is megleped vele. 

Rák 

Ha teheted, ma inkább válaszd az otthoni munkát, mert nagyon könnyen elterelődik a figyelmed, és ez home office-ban kevésbé szúr szemet, mintha az irodában próbálnád elütni az idődet. Majd holnap bepótolsz mindent! 

Oroszlán 

Egy csomó olyan feladat vár ma rád, amit unalmasnak ítélsz meg, de időközben kiderül, hogy sokkal nagyobb kihívás elé állítanak, mint hitted volna, és ez már jobban motivál. Dobj be egy kávét is, az segít majd felpörögni. 

Szűz 

Igen, vannak elvárásaid egy pasival szemben, épp ezért ne engedd, hogy valaki a fejedre olvassa, hogy túl sokat vársz a másiktól, és főleg ne adj olyan ember szavára, aki maga sem szakértő pasi fronton.  

Mérleg 

Nagyon sok ma az új impulzus, ami egy friss meló kapcsán merülhet fel, de ezek miatt ne idegeskedj, néhány nap, és megszokod az új felállást. Addig pedig, ha kétségeid, tedd fel a megfelelő kérdéseket! 

Skorpió 

A reggel nem a terveid szerint alakul, de ha egész nap emiatt durcizol, akkor a délutánodat is temetheted. Tedd túl magad azon, hogy be kellett vetni a B-tervet és koncentrálj a melóra, ha nem akarsz túlórázni. 

Nyilas 

Borzasztóan zavar, hogy te mindig betartod a szabályokat, mégsem jutsz előrébb, ellenben azok, akik valahogy mindig letérnek az ösvényről, már rég vezető pozícióban vannak. Tényleg olyan akarsz lenni, mint ők?  

Bak 

Egy megjegyzésed ma akaratod ellenére is durván célba találhat. Nyugi, attól, hogy nem mindenki vevő a humorodra, még nem vagy rossz ember, de ennek ellenére is figyelj, kinek, mit mondasz. 

Vízöntő 

A szürke időjárás nem különösebben segít abban, hogy értékeld a pillanatok örömét, de mielőtt magadba zuhannál, gondolj csak bele, mennyi mindent megteremtettél már saját magadnak. Nincs okod kételkedni a jövődben sem. 

Halak 

Legszívesebben egész nap ágyban maradnál, persze a barátoddal együtt, de ez most szóba sem jön, mert határidős feladat vár rád. Intézd cserébe úgy a pénteket, hogy azt csak és kizárólag neki szentelhesd.  

Még több

Horoszkóp