Szerencsésen alakul a hét második fele ennek a 3 csillagjegynek

Oké, hogy ma már csütörtök van, de azért még nem kell a hetet leírni, sőt, a következő három csillagjegynek kifejezetten jól alakulnak az ügyei.

Szerencsésen alakul a hét második fele ennek a 3 csillagjegynek

Nem is hinnéd, mennyi minden van még ebben a néhány napban! A következő csillagjegyek számára szinte most érkezik meg a dramaturgiai tetőpont, ugyanis a hét második felében fog kiteljesedni az, amire vártak! 

Bika 

Eddig eléggé meg kellett húznod azt a bizonyos nadrágszíjat ahhoz, hogy kijöjj a fizudból, de úgy tűnik, hogy most rendeződni látszik az anyagi helyzeted. És nem csak azért, mert végre fizetésnap van, hanem azért is, mert valami, ami eddig szívta el az összeget, végre megszűnik az életedben. 

Skorpió 

Hetek óta falakba ütközöl. Bármennyire próbálsz elintézni valamit, újabb és újabb akadályok merülnek fel – de ennek most vége! Végre egy olyan ügyintézőt fogsz ki, aki tényleg agilis és segítőkész, szinte azonnal tudja, hogyan tudná ezeket a gátakat elsöpörni és ezzel útjára indítani a régóta várt projektet. 

Bak 

Még épp időben befejezel egy határidős feladatot a hétvége előtt, ami azért is óriási szerencse, mert különben a szabadidődet kellene rááldoznod. Ha pedig már így alakult, a pasid szeretné megünnepelni, hogy végre csak az övé vagy, nem kell osztozni a figyelmeden, és meglepetéssel is készül neked.

Csekkold, mit jósolnak neked a csillagok novemberre: 

Még több

Horoszkóp