Hétvégi szerelemi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 5-én is!

Hétvégi szerelemi horoszkóp

Kos 

Szingli: Minden egészen jól alakul, de az új partnered nem látja, hogy te még nem állsz arra készen, hogy ágyba bújj vele. Ha túlságosan nyomul, talán jó lenne, ha konkrétan bevallanád neki a dolgot. 

Párban: Ami szuper baráti programnak indul, az maga lesz az őskáosz, ugyanis a nagy társaság veszélye, hogy mindig van valaki, aki felülírja a programot. Nem éri meg ezért összeveszni, a lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat. 

Bika 

Szingli: Túl sok stressz ért a héten, ezért leginkább arra lenne szükséged a hétvégén, hogy alaposan kiereszd a gőzt. Ki tudja, ez még akár szerelmi fronton jól is elsülhet, csak várd ki a végét! 

Párban: Úgy érzed, hogy valami nem stimmel köztetek, de nem tudod megfogalmazni, hogy mi az. Mielőtt belevágnál a nagy beszélgetésbe, azért nem árt, ha tudsz konkrétumot mondani, különben semmit nem ér az egész. 

Ikrek 

Szingli: Az egyik barátnőd sajnos eléggé beletalál az egyik mondatával, de most őszintén, amíg az ő szerelmi élete sincs rendben, tényleg érdekel, hogy milyen véleménnyel van a tiédről? 

Párban: Felbukkanhat egy régi exed, akit mintha kicseréltek volna, és ez sajnos alapjaiban ingat téged meg, mert úgy gondolod ő volt életed szerelme. Azonban mielőtt felrúgnál mindent, kérdezd meg magadtól: tényleg jó ötlet a múltba visszanyúlni? 

Rák 

Szingli: Annyira szeretnél már valakihez tartozni, hogy állandóan a volt pasidon jár az eszed, annak ellenére is, hogy tudod, az elköteleződés nem volt az erőssége. Nyugi, eljön a te időd, és nem vele! 

Párban: Az minden szuper ötlet, ha hajlandó vagy a komfortzónádon kívül más dolgokat is megtapasztalni, de ne hagyd, hogy olyan kényszerítsen rád a párod, amit nem szeretnél, az tutira vitát szül. 

Oroszlán 

Szingli: Ha minden megmozdulásodat arra alapozod, hogy vajon bejön-e a pasiknak, akkor garantáltan jegelheted a szerelmi életedet. Ne akarj görcsösen senkit, mert az egyáltalán nem vonzó. 

Párban: Az egyik pillanatban óriási a szerelem, a másikban szinte megfojtanád a barátodat egy kanál vízben, úgyhogy borítékolható, hogy a hétvége eléggé kiszámíthatatlan hangulatban fog telni. Persze ettől még jó lehet!  

Szűz 

Szingli: Egy régi ismerősöd kerül ismét a látókörödbe, ő volt az a srác, akivel pont rossz időben találkoztatok. Most viszont minden adott ahhoz, hogy együtt megpróbáljátok! 

Párban: Túl sok feszültség gyűlt össze benned a héten, de ha nem akarod, hogy a pasid lássa ennek kárát, akkor keress valami elfoglaltságot, amivel első körben kiengedheted a gőzt. Semmiképpen ne rajta töltsd ki a frusztrációdat. 

Mérleg 

Szingli: Még a legjobb barátnőd kedvéért sem vagy hajlandó a hétvégén kimozdulni, de ha már így alakult, akkor legalább hívd át őt, hogy ne legyél egyedül túl sokáig. 

Párban: A párod a hétvégére igazi összebújós, kuckózós napokat tervez, de úgy érzed, hogy megfojt a figyelmességével. Mielőtt szóvá tennéd a dolgot, a legjobb lenne, ha tisztáznád magadban a helyzetet. 

Skorpió 

Szingli: A hétvége igazi flört-maraton lesz, egy csomó alkalmad adódik majd arra, hogy tökélyre fejleszd a képességeidet. Még ha nem is most fogod a nagy Ő-t megtalálni, önbizalomtréningnek szuper lesz. 

Párban: A szenvedély határozza meg a hétvégédet, a pasiddal szinte minden időtöket a hálószobában töltitek majd. Ilyen felfokozott hangulatban már rég volt részed, használd ki! 

Nyilas 

Szingli: Ha valami biztos, az az, hogy egyik pasi sem szereti, ha próbára teszik. Ha bejön a srác, akkor adj neki esélyt, ha nem, engedd el, de semmiképpen ne akard tesztelgetni. 

Párban: Nagyon intenzíven éled meg a hétvégén az érzéseidet, így most sokkal inkább vágysz a barátod kényeztetésére, mint bármikor máskor. Engedd, hogy a tenyerén hordozzon! 

Bak 

Szingli: Mivel szeretnél előrébb lépni a ranglétrán, ezért a hétvégén is a melónak szenteled, de azért figyelj arra, hogy ez ne menjen túlzottan a pihenés rovására! 

Párban: A párod nehéz helyzetbe kerül, és te nem tudod, hogyan segíthetnél neki. Hidd el, már azzal, hogy támogatod és a feltétlen szeretetedről biztosítod, sokkal többet tettél, mint gondolnád. 

Vízöntő 

Szingli: Magad sem tudod jelenleg, hogy mit is várnál egy kapcsolattól, szóval ne reménykedj abban, hogy más kitalálja helyetted. A randizás helyett talán most célszerűbb lenne inkább magadra fókuszálni. 

Párban: Olyan vibrálás van közöttetek, mint a kapcsolatotok elején, le sem tudjátok venni egymásról a kezeiteket. Azért ne feledkezzetek el róla, hogy jelenésetek van a családnál! 

Halak 

Szingli: Kifogtál egy rajongót! Bizony, a srác tényleg istenít téged, ami nem kicsit legyezi a hiúságodat, de ne élj vele vissza, ha csak egy percig is úgy érzed, ebből úgysem lesz semmi. 

Párban: Nem értesz egyet egy kérdésben a barátoddal, és emiatt már az egész kapcsolatotokat megkérdőjelezed. Nyugi, nem is kell mindenben egyformán gondolkodnotok, a lényeg, hogy az alapértékek megegyezzenek. 

Még több

Horoszkóp