Horoszkóp, November 8., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 8-án is!

Horoszkóp, November 8., Hétfő

Kos 

Tartsd nyitva a szemedet, mert olyan lehetőséget csíphetsz meg a héten, amiről eddig csak álmodtál. A legjobb, ha nyitsz a kollégák felé, mert nem tudhatod, ki lesz az, akinek pont rád van szüksége! 

Bika 

Igen, a csapat érdekei fontosak, de néha gondolj magadra is, mert időnként muszáj, hogy kiállj a saját magadért is. Nem attól lesz jó kolléga, hogy folyton tartod a hátadat, ezt ne felejtsd el. 

Ikrek 

A legjobb taktika ma az, ha nem folysz bele a vitákba, hanem csakis a saját feladataidra koncentrálva végzed a dolgod. Ettől még lehet véleményed, de ha nyugodt napot akarsz, ne kürtöld világgá. 

Rák 

Nehezen indul ez a hétfő, mert nagyon ingadozó a hangulatod. Az egyik pillanatban még teljes erőbedobással csinálod a dolgod, a másikban legszívesebben hazamennél. Játssz túlélésre, jobbat ma nem tehetsz. 

Oroszlán 

Olyan energiák áramlanak most benned, hogy az egész világ gondját hajlandó lennél magadra vállalni és megoldani. Szuper ez a lendület, csak vigyázz, nehogy ideje korán kiégj benne. 

Szűz 

Valaki olyan kritikát fogalmaz meg veled szemben, ami nagyon nem esik jól, mert úgy érzed, hogy nem szakmai oldalról támad, hanem emberileg és ezt nem tartod korrektnek. Most azonban az a legjobb, ha nem bonyolódsz bele. 

Mérleg 

Nagyon úgy fest, hogy a napokban fizuemelés vár rád, az univerzum a te kezedre játszik, hogy bebiztosítsd az életedet. Ez olyan elégedettséggel tölt el, amire már rég nem volt példa, élvezd ki! 

Skorpió 

Az utóbbi időben többet toltál a munkába, és emiatt elhanyagoltad a magánéletedet, és saját magadat is. Térj vissza az edzéshez és a régi hobbikhoz, azok majd feltöltenek és visszaadják az életkedvedet! 

Nyilas 

Ha valami nem megy, azt ne erőltesd, legalábbis ma ne. Adj magadnak időt, hogy megtaláld a megfelelő utat egy meló kivitelezéséhez, mert ha csak összecsapod, annak következménye lesz. 

Bak 

Ha tudod, akkor a reggelt indítsd valamilyen mozgással, mert ma nagy szükséged lesz az energiára. Meeting meetinget követ, és a feladataid egyre csak növekednek, szóval kell a támogatás erről a frontról. 

Vízöntő 

Rossz hírt kapsz, de szerencsére természetedből adódóan azonnal megpróbálod a jó oldalát nézni, és menteni a menthetőt. A főnököd nagyon elégedett lesz azzal, hogy ilyen spontán reagálsz a dolgok alakulására. 

Halak 

Oké, hogy szeretsz irányítani, de néha engedd át másnak is a gyeplőt, nem kell, hogy mindig, mindent te koordinálj. Adj esélyt a kollégáidnak is, hogy bizonyítsanak, te pedig használd ki az így kapott szabadidőt! 

Még több

Horoszkóp