Horoszkóp, November 9., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 9-én is!

Horoszkóp, November 9., Kedd

Kos 

Csapongsz a feladatok között, aminek az az oka, hogy teljesen máshol járnak a gondolataid. Ha nem szeretnéd, hogy a nap túlórába nyúljon, próbálj meg minden zavaró tényezőt kizárni, és a melóra koncentrálni. 

Bika 

Képtelen vagy otthon elvonatkoztatni a munkahelyi gondoktól, ami végül akaratodon kívül is a pasidon csattan. Ha nem akarod a végsőkig megbántani, nagyon ügyelj rá, hogy mit mondasz neki. 

Ikrek 

Még csak kedd van, de jobb, ha már most megnézed a naptáradat, mikor tudnál egy kis extra szabit kivenni, mert a mai fásultságod a hét további részében is kitarthat. Itt már csak a feltöltődés segít. 

Rák 

Most nem sokra mész azzal, ha üzenetben próbálsz meg a barátodtól bocsánatot kérni, mert csak még inkább felszíthatja a vitát köztetek. Ha tudsz, lépj le korábban a melóból és lepd meg valami engesztelő ajándékkal. 

Oroszlán 

Elméletben tudod, hogy senki nem tökéletes, de amikor kritikát fogalmaznak meg veled szemben, akkor azt nagyon a szívedre veszed. Pedig tanulhatnál is belőle, ha túl tudnál lépni a sértettségeden. 

Szűz 

Egy ideje már nyomaszt valami a melóban, ezért úgy döntesz, hogy végre tisztázod a főnökkel. Jól teszed, ugyanis ma minden adott ahhoz, hogy végre lezárd ezt a kellemetlen fejezetet az életedben. 

Mérleg 

Ha mindent megtennél az egészségedért, akkor ideje, hogy visszatérj a rendszeres edzéshez és odafigyelj a munka-magánélet balanszára. Ha hagyod, hogy az előbbi oldalára billenjen a mérleg, hosszú távon kiéghetsz. 

Skorpió 

Szuper, hogy mindig lehet rád számítani, de ezt sajnos ki is használják a barátaid, és tőled várnak megoldást ahelyett, hogy ők maguk intéznék a saját kis életüket. Néha muszáj, hogy nemet mondj, különben sosem lesz nyugtod. 

Nyilas 

Lehet, hogy a barátoddal nem értetek egyet valamiben, de sem a munkaidő, sem a chat nem alkalmas arra, hogy ezt megbeszéljétek, szóval jegeld a témát az esti találkozásig, különben elúszhatsz a melóval.

Bak 

Bár jobb szereted azt, ha a saját kis burkodban dolgozhatsz, mégis, az előre lépésnek az a kulcsa, ha hajlandó vagy a komfortzónádon kívülre kimerészkedni és nagyobb szerepet vállalni a feladatok irányításában. 

Vízöntő 

Nehezen szánod magad rá egy feladatra, de minél tovább húzod az időt, annál inkább frusztrálni fog, hogy még neki sem kezdtél, szóval ne halogasd tovább. Ess túl rajta, meglátod, milyen felszabadító érzés lesz! 

Halak 

Kicsit elszalad veled a ló egy online vásárlás során, de ne legyen lelkiismeretfurdalásod miatta, mert megérdemled, hogy néha meglepd magad néhány aprósággal. Majd spórolsz máskor, ez most kell a lelkednek!

Még több

Horoszkóp