Horoszkóp, November 11., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 11-én is!

Horoszkóp, November 11., Csütörtök

Kos 

Sok minden volt rajtad a héten, és úgy tűnik, az időbeosztásod még mindig nagyon szoros, de azért ne mulaszd el a szokásos csajos estét, mert te is hatékonyabb leszel, ha sikerült feltöltődnöd. 

Bika 

Ne vedd a szívedre, ha a párod nem kér a segítségedből. Ez nem azért van, mert nem ad a véleményedre, csak úgy érzi, hogy most egyedül kell döntést hoznia. Egyetlen dolgot tehetsz: támogasd őt, bármit is tervez. 

Ikrek 

A fáradtság beszél belőled, amikor a barátodra förmedsz – ezt rögtön mondd is meg neki, és kérj bocsánatot. Utána pedig engeszteld ki azzal, hogy valami olyan közös programot szervezel, amit ő is élvezni fog. 

Rák 

Nem tudod eldönteni, hogy a sok stressz ellenére szereted-e a munkádat. Ha kétségeid vannak, jó úton haladsz-e, a legjobb, ha írsz egy pro és kontra listát az érvekkel és ellenérvekkel, így tisztább képet kaphatsz. 

Oroszlán 

Ha tudsz, akkor adj magadnak mára kimenőt home office formájában. Kezdd a napot egy jó kis szaunával, aztán otthon, sok-sok illatgyertya mellett hangolódj a lelki megbékélésre is. Meglátod, hogy így a munka is jobban fog menni. 

Szűz 

Próbálod mindenből a legjobbat kihozni, de az a helyzet, hogy ez jelenleg minden energiádat felőröli. Ahhoz, hogy ismét erőre kapj, ideje az edzéseket visszahozni az életedbe, talán kezdhetnéd az egészet egy kiadós futással. 

Mérleg 

A barátnőd magánéleti problémáit teljesen magadra veszed, ami a te kedveden is nyomot hagy. Szerencsére a párod pontosan tudja, hogyan változtasson a helyzeten, élvezd ki a kényeztetését! 

Skorpió 

Egész nap úgy érzed, hogy csomó van a gyomrodban, ami annak köszönhető, hogy nem mersz segítséget kérni a projekthez, amin éppen dolgozol. Nyugi, nem ciki, ha jelzed a főnöknek, hogy kifogott rajtad a dolog. 

Nyilas 

Nagy szükséged lenne arra, hogy néhány napig olyanok vegyenek körül, akik nevetéssel és kedvességgel gyógyítanak, mert egy időre elveszted az emberekbe vetett hitedet, ők viszont pikk-pakk segíthetnek visszaadni. 

Bak 

Arra vágysz, hogy a főnököd végre észre vegye, milyen sok tehetség rejtőzik benned, ehhez azonban muszáj, hogy felvállald magad és megmutasd, mire vagy képes. Itt az idő, hogy bedobd magad és a leszervezz vele egy meetinget. 

Vízöntő 

Napok óta a hatalmában tart a félelem, de most megtörténik végre, aminek meg kell, te pedig olyan lazán veszed az akadályt, mintha semmiség lenne. Ezzel együtt végre megnyugszol és átadod magad a pihenésnek is. 

Halak 

Van néhány remek világmegváltó terv a fejedben? Eljött a pillanat, hogy végre a tettek mezejére lépj és ténylegesen megtervezd az egészet. Ha most belevágsz lehet, hogy már év végére komoly eredményeket érhetsz el. 

Még több

Horoszkóp