Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 12-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos 

Szingli: Olyan randi vár a hétvégén rád, amiben már rég nem volt részed. Teljesen egy hullámhosszra kerültök a sráccal, és ami a legjobb, ő is érzi köztetek az összhangot. Hát nem szuper? 

Párban: Ideje, hogy a régi sérelmeket végre felszínre hozd és őszintén megbeszéld a barátoddal, ugyanis ettől függ, hogy tovább tudtok-e lépni. Persze azért ne egyszerre zúdíts mindent a nyakába. 

Bika 

Szingli: Minél inkább belelovallod magad abba, hogy tagadod a barátaid előtt az érzéseidet, annál inkább rájössz, hogy valójában a srác, akivel hírbe hoztak, nagyon is tetszik neked. 

Párban: Hét közben nem tudtatok túl sok időt arra szánni, hogy egymással foglalkozzatok, most viszont előttetek áll az egész hétvége, hogy átbeszéljétek az esedékes problémákat. 

Ikrek 

Szingli: Hiába tűnik a srác nagyon lazának és magabiztosnak, nincs még túl az exén. Amit most látsz, az csak egy fal, amit azért húzott maga köré, hogy eltitkolja, mennyire sebezhető. 

Párban: Eddig mindig azt hitted, hogy a párod számodra a nagy Ő, de olyan erővel robban be az életedbe egy srác, hogy teljesen elbizonytalanodsz az érzéseidet illetően. Azért ne egy találkozásból vondd le a végső következtetést! 

Rák 

Szingli: Késznek érzed magadat egy új kapcsolatra, de amikor bekopog a szerelem az ajtón, úgy inalsz el, mint egy riadt kismacska. Ideje lenne, hogy rendezd magadban az érzéseidet! 

Párban: Az utóbbi időben az anyagiak túl sokszor kerültek napirendre, szóval, ha nem akartok emiatt végleg összeveszni, ideje lenne tisztázni, hogyan osszátok fel a kiadásokat. A hétvége erre remek lehetőséget ad. 

Oroszlán 

Szingli: Olyan srác hív randizni, akit már rég kiszemeltél magadnak, de úgy gondoltad, nem érdekelheted őt. Hát tévedtél, nagyon is bejössz neki, csak eddig nem találta a megfelelő alkalmat. 

Párban: Nem kell kötelezően együtt lógnotok, ha amúgy mindketten mást szeretnétek csinálni, ez nem előírás. Ha úgy érzed, most a barátnőiddel tartanál inkább, akkor nyugodtan dobd be magad! 

Szűz 

Szingli: Már az első pillantásból tudod, hogy ebből a randiból nem lesz második, de mégis flörtölsz egy kicsit a sráccal, mert szereted, ha rád irányul a figyelem. Azért túl sokáig ne húzd az agyát. 

Párban: Nagy meglepetéssel készülsz a pasid számára, de ő korántsem értékeli annyira a gesztust, mint remélted. Nyugi, ez nem szakítóok, egyszerűen csak más a szeretetnyelve, mint a tiéd, mást értékel igazán. 

Mérleg 

Szingli: Mivel borzasztóan tetszik a srác, ezért szeretnél jó benyomást tenni, de ezzel csak azt éred el, hogy teljesen befeszülsz a randin. Szerencsére ezt ő is érzi, és tudja, hogy sokkal több van benned, mint ami elsőre látszik. 

Párban: Ami neked szuper program, azt nem biztos, hogy a párod is értékeli. Próbálj meg vele úgy kompromisszumot kötni, hogy a saját elképzelésedet is megvalósítod, de teret engedsz az ő ötleteinek is. 

Skorpió 

Szingli: Flört flörtöt követ, de sajnos egyik sem az a típus, amiből kapcsolat születhetne. Ne keseregj miatta, inkább hívd fel a barátnőidet és vessétek bele magatok az éjszakába! 

Párban: Igazán szenvedélyesen alakul a hétvége, szinte alig tudtok egymással betelni, akárcsak a kapcsolatotok kezdetén. Ha szeretnéd, hogy ez így maradjon, akkor ezt nyugodtan mondd el a barátodnak is. 

Nyilas 

Szingli: Észreveszed, hogy az exed valaki mással van, ami eléggé mélyen megérint annak ellenére is, hogy azt gondoltad, már túl vagy rajta. Nehogy otthon keseregj, szervezz programokat és felejtsd el őt örökre! 

Párban: Abból adódik a konfliktusotok, hogy az egyikőtök sokkal több kötődésre és figyelemre vágyik, mint a másik, és ezzel egymás idegeire mentek. Jobb, ha ezt most tisztázzátok, mert később nagyobb gond lehet belőle. 

Bak 

Szingli: Nagyon sűrű volt a hét, úgyhogy a hétvégét mindenképp próbáld olyan dolgokkal tölteni, amik feltöltenek. Menj, sétálj egyet, olvass, fuss vagy süss sütit, a lényeg, hogy kikapcsolódj! 

Párban: Az utóbbi időben nem egymással, inkább egymás mellett éltetek, de még nincs késő ahhoz, hogy megmentsétek a kapcsolatot. Tedd meg a hétvégén az első lépést és legyél őszinte a párodhoz! 

Vízöntő 

Szingli: A pasik imádják, ha egy nő kezdeményez, szóval vegyél egy nagy levegőt, és hívd el a kollégádat, aki régóta tetszik! Hidd el, nem fog nemet mondani, eddig csak azért nem lépett ő, mert félt a visszautasítástól. 

Párban: A hétvége tökéletes alkalom arra, hogy a pasidat bemutasd a szüleidnek. Igen, ez egy nagyon stresszes rész egy új kapcsolatban, de ne izgulj, pontosan tudja, hogyan hozza a legjobb formáját! 

Halak 

Szingli: A héten többször is összefutottál egy sráccal, aki tetszik neked. Hagyd végre az ábrándokat és lépj a tetettek mezejére! Lehet, hogy nincs is összhangban a külseje a belső értékeivel, de akkor legalább nem fogsz többé álmodozni róla. 

Párban: Kicsit eltávolodtatok az utóbbi időben, de pont a barátod lesz az, aki úgy dönt, hogy semmiképpen nem szeretne elengedni, és mindent megtesz annak érdekében, hogy kiengeszteljen.  

Még több

Horoszkóp