Ez az évszak a kedvenced a csillagjegyed szerint

Feltűnt már, hogy az év bizonyos hónapjaiban sokkal boldogabb, esetleg motiváltabb vagy, mint általában? Ez egyáltalán nem véletlen és képzeld, a horoszkópodhoz van köze!

Ez az évszak a kedvenced a csillagjegyed szerint

Bár minden évszaknak megvan a maga szépsége, azért az egyik mindig közelebb áll a szívünkhöz, mint a többi három. Ennek az okait a horoszkópokban kell keresni, ugyanis a csillagjegyünk fő jellemvonásai alaposan befolyásolják azt, hogy mely hónapokban érezzük magunkat a legjobban és mikor vagyunk a legproduktívabbak. Kíváncsi vagy, hogy melyik az év legtökéletesebb időszaka számodra? 

Kos

A legaktívabb és legsportosabb csillagjegyek egyike vagy, szóval nyáron tele van zsúfolva programokkal a naptárod. Na persze az edző termi órákkal sincs bajod, de a szabadságvágyad miatt jobban érzed magad házon kívül. Téged nem kell kétszer hívni, ha túrázásról van szó.

Bika

Még a nyári hőségben is vastag takaró alá bújsz esténként, télen pedig senki sem maxolja ki a bekuckózás fogalmát, mint te. A könyvesboltokból sosem tudsz kijönni üres kézzel, így a hideg hónapokra már komoly kupacot összegyűjtesz olvasnivalókból. Egy biztos, csak kivételes okból hagyod el a házat.

Ikrek

Az állatöv szociális pillangója vagy, és ha tehetnéd, minden idődet társaságban töltenéd. Na és mikor van erre a leginkább lehetőséged? Természetesen nyáron, amikor mindennap legalább három program közül választhatsz. Mire beköszönt az ősz, alaposan megnő az ismerőseid a száma a Facebookon, mert elképesztően könnyen összebarátkozol másokkal.

Rák

Míg egy kalandvágyó Kos nap mint nap kilép a komfortzónájából, addig te köszönöd szépen, tökéletesen elvagy a négy fal között. El sem tudsz képzelni tökéletesebb programot annál, mint hogy összebújva filmezz a pároddal – ez pedig ősszel a leghangulatosabb, kint éppen szakad az eső. De azért egy isteni forró csoki is kell a kezedbe!

Oroszlán

Imádod, ha rád irányul a reflektorfény – vagy a napsugarak. Nyáron elfelejted a gondjaidat és feltöltöd az energia tartalékjaidat az év végére. Egyébként a vízparton érzed magad a legjobban, úgyhogy a medencés bulikat neked találták ki. Különösen akkor, ha közben a kedvenc koktélodat iszogathatod.

Szűz

Nem élvezed a kánikulát, a hűvösebb napokon érzed magad komfortosan. Télen tudsz a leginkább koncentrálni a feladataidra, ráadásul a hóesésnél gyönyörűbbet el sem tudsz képzelni. A téli sétákon mindig inspirációt szerzel a munkáidhoz…

Mérleg

Mindig az egyensúlyra törekszel, tehát a hőmérsékletet illetően is erre van szükséged: imádod a még napsütéses, de mégis hűvös őszi napokat. De egyébként is közel áll a szívedhez az év második fele: ilyenkor összegzed, hogy mit értél el eddig és min szeretnél változtatni ahhoz, hogy még harmonikusabb legyen az életed.

Skorpió

Amint beköszönt a szeptember, de már el is kezded visszaszámolni a napokat karácsonyig, mivel nálad nagyobb rajongója egyszerűen nincs az ünnepi szezonnak. Alig várod, hogy együtt lehess a szeretteiddel és meglephesd őket valamivel – például brutálfinom sütikkel.

Nyilas

Az új élmények és a kalandok éltetnek, vagyis mire elérkezik június elseje, te már totálisan betábláztad a nyarat rövidebb és hosszabb kirándulásokkal, illetve túrákkal. Még az sem zavar, ha egyedül kell utaznod, hiszen az állatöv egyik legfüggetlenebb csillagjegye vagy.

Bak

A tervezés az egyik szupererőd, nálad profibban senki nem dolgozza ki a céljai felé vezető utat. Természetesen az sem mindegy, hogy mikor fogsz hozzá az álmaid megvalósításához. Mivel az új kezdetek időszaka a tavasz, így a tied is! Elképesztő, mennyi energiát adnak neked ezek a hónapok.

Vízöntő

Általában nemmel szavazol a társasági programokra, szívesebben töltöd az idődet otthon – akár egyedül. A kanapé a te komfortzónád, különösen akkor, ha közben nézheted a kedvenc sorozataidat a Netflixen. Úgyhogy már biztosan rájöttél, hogy a tél a te évszakod. Már csak egy pihe puha pulcsira van szükséged!

Halak

Álmodozó típus vagy és semmi sem kapcsol ki téged annyira, mint ha egy gyönyörű, virágokkal teli réten sétálgathatsz és egyszerűen csak elvesződhetsz a gondolataidban. Erre leginkább tavasszal van lehetőséged és ilyenkor a természettel együtt te magad is kivirulsz, illetve feltöltődsz.

Forrás: The Times of India

Mást is megtudhatsz a horoszkópodból:

Még több

Horoszkóp