Horoszkóp, November 15., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 15-én is!

Horoszkóp, November 15., Hétfő

Kos 

Még ha nem is érzed már magad jól a jelenlegi munkahelyeden, alaposan gondold át a váltást, mert ha túlzottan elsieted a döntést, könnyedén beleválaszthatsz egy sokkal rosszabbra. Legyél türelemmel, eljön az igazi! 

Bika 

Lehet, hogy kicsit fásultnak érzed magad, de ennek az az oka, hogy ugyanazokat köröket futod újra és újra. Próbálj meg esetleg valamin változtatni, hogy egy picit spontánabbak legyenek a napok. 

Ikrek 

Fontos lenne, hogy ma a lehető legkörültekintőbben végezd a feladatodat, ugyanis egy nagy projektet kell határidőre leadni a héten és nem mindegy, mennyit tudsz ma vele haladni. Kapcsolj rá!

Rák 

Lehet, hogy nem vagy éppen a legjobb hangulatban, de ne a kollegáidon vezesd le a dühödet, hiszen ők nem tehetnek semmiről. Még jobb lenne, ha ma inkább home office-ban maradnál, így elkerülheted a konfliktusokat. 

Oroszlán 

Ne most akarj minden babért learatni, mert simán lehet, hogy néhány nap múlva már nem lesz ilyen munkakedved, mint most, és akkor majd jól jönnek a korszakalkotó ötletek, amik a fejedben vannak. 

Szűz 

Nem bánod a szaftos munkahelyi pletykákat, csak arra vigyázz, hogy ezeket ne add tovább. Főleg ma ne, ugyanis könnyen az érintett fülébe juthat, és nyilván nem akarsz egy kínos pillanatot átélni vele. 

Mérleg 

Olyan új embereket ismersz ma meg, akik hosszú távon akár a szakmai fejlődésedet is előre lendíthetik. Szóval figyelj, jegyzetelj és legyél proaktív, mert minden elhangzott infót hasznosítani tudsz majd. 

Skorpió 

Az egyik kollégád nem örül annak, hogy a főnök a te munkádat jobban becsüli, mint az övét, emiatt lehet, hogy megpróbál lealázni. A legjobbat akkor teszed, ha tudomást sem veszel róla, így nem talál rajtad fogást. 

Nyilas 

Érzed magadon az őszi időjárás okozta borongós hangulatot, emiatt nem lesz ma türelmed az emberi butasághoz. Nem baj, ha ennek hangot adsz, csak azért igyekezz vállalható köntösbe csomagolni a mondandódat. 

Bak 

Nem készülsz fel alaposan az új projektre, és ez az óriási szerencséd! Ugyanis mire a megvalósítás szakaszába lépne a dolog, a főnököd egy tollvonással áthúzza az egészet. Így legalább nem készültél hiába. 

Vízöntő 

Olyan munkahelyi barátra akadhatsz, akivel öröm a közös munka, és az azon túl töltött idő is. Becsüld meg, mert mindig jó, ha van valaki, akire a nehezebb napokon is támaszkodhatsz és akivel átbeszélhetsz bármit.

Halak 

Jó pontot szerzel ma a főnöknél azzal, hogy valamilyen privát dolgot elintézel neki. Egyre ügyelj csak, nehogy a jövőben ezt rendszeresítse, hiszen nem feladatod, hogy az ő személyes dolgait is sikerre vinni. 

Még több

Horoszkóp