Csillagjegyek, akik gyorsan megbocsájtanak és könnyen felejtenek

Ugyan elnézést kell kérned tőlük, de aztán hamar tovább is lépnek a sérelmeiken. Az a mottójuk, hogy az élet túl rövid a haragtartáshoz!

Csillagjegyek, akik gyorsan megbocsájtanak és könnyen felejtenek

Ha valaki elárulja a bizalmad, úgy érzed, soha többé nem fogsz tudni megbocsátani neki? Megalázva érzed magad, esetleg csalódott, dühös vagy? Megértjük, hogy fáj, de bármennyire is nehéz, nem zárhatsz ki mindenkit az életedből, csak azért, mert megbántott. Vegyél inkább példát az alábbi négy csillagjegyről, akik képesek arra, hogy túllépjenek a sérelmeiken és nem őrizgetik azokat évekig. Persze eszünkben sincs arra biztatni, hogy kérdés nélkül hunyj szemet afelett, ha valaki csalódást okoz, de akkor is érdemes leckét venned tőlük megbocsájtásból

Kos

A Kosok le sem tagadhatnák a heves természetüket, hiszen nagyjából két perc alatt (és teljesen váratlanul) képesek felhergelni magukat. Szóval hidd el, nagyon nem szeretnéd, ha összezárnának velük, amikor dühösek és kiabálnak – amennyiben mégis csatlakoznál hozzájuk, először is várj 5-10 percet. Ugyanis miután vettek néhány mély lélegzetet, már el is száll a haragjuk – legalább olyan gyorsan, mint ahogyan jött. Sőt, még bocsánatot is kérnek azért, mert túlreagálták a dolgot és hajlandóak túllépni a történteken.

Ikrek

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy az Ikrek jegy szülötteit a sokszínűség jellemzi, ez a tulajdonságuk pedig a vitás helyzetek kezelésében is a segítségükre lehet – hiszen még egy veszekedés esetén is képesek beleképzelni magukat a másik helyzetébe. Pontosan tudják, hogy a világon semmi sem fekete vagy fehér, tehát még ha valóban el is rontottál valamit, akkor is megpróbálják megérteni a te oldaladat. Mindenki hibázhat, és ezt egy Ikreknél jobban senki sem fogadja el. Eszében sincs megbélyegezni valakit egy tévedés miatt.

Nyilas

A kalandvágyó Nyilasok állandóan úton vannak és ebben SEMMI nem állítja meg őket. Sem az akadályokon, sem a vitákon nem szeretnek sokáig rágódni, azaz nem kell aggódnod amiatt, hogy haragudnának rád. Eszükben sincs hetekig analizálni egy problémát, inkább tovább lépnek – méghozzá sérelmek nélkül. Ennek az az oka, hogy ők távolról szemlélnek egy adott szituációt és nem nagyítanak fel egyetlen apróságot sem. Úgyhogy nyugi, sosem kérdőjelezik meg azt, mennyire fantasztikus ember vagy, csak azért, mert akaratlanul ugye, de megbántottad őket.

Halak

A Halak a legérzékenyebb csillagjegyek egyike, vagyis, ha megsérted, akkor készülhetsz is egy elég komoly bocsánatkérésre. De ha biztosítod őket arról, hogy nem kell félniük az újabb csalódástól, akkor azonnal kaphatsz tőlük egy második esélyt – és még neheztelni sem fognak rád. Sőt, soha többé nem emlegetik majd a múltat, mert ha egy Halak azt mondja, hajlandó békét kötni, akkor azt tényleg őszintén is gondolja. Inkább úgy fogják fel ezeket az eseteket, mint egy lehetőséget a személyiségfejlődésre: szóval, ha beismerted, tévedtél, akkor máris nem volt hiába az egész, mert bebizonyítottad, hogy képes vagy vállalni a felelősséget a tetteidért.

Forrás: Elite Daily

Nézd meg, ezekre a listákra felkerültél-e?

Még több

Horoszkóp