Horoszkóp, November 16., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 16-án is!

Horoszkóp, November 16., Kedd

Kos 

Ne ijedj meg attól, ha a felettesed beszélni akar veled, mert nem fogja leharapni a fejedet. Ettől függetlenül készülj fel a közös találkozóra, hogy ne érhessen semmilyen durva meglepetés. 

Bika 

Annyira szeretnél megfelelni, hogy elveszel a részletekben és már magad sem tudod, hogyan tovább. Nyugi, nem ciki segítséget kérni, ha elakadtál, biztosan lesz olyan kollégád, aki örömmel segít megoldani a gondot. 

Ikrek 

Valaki szándékosan azon ügyködik, hogy megtalálja a gyenge pontodat, és nem kizárt, hogy ma sikerül neki. A legjobb, ha nem mutatod, mennyire megbántott, így a jövőben nem fog rajtad fogást találni. 

Rák 

Akkor is állj ma ki a kollégád mellett, ha egyébként nem értesz vele egyet, mert fordított esetben ő is azonnal a segítségedre sietne. Már az érzelmi támogatás is tök sokat számít, szóval lépj a tettek mezejére! 

Oroszlán 

A konfrontáció nem azt jelenti, hogy akkor mindent a másik orra alá kell dörgölnöd – ilyenről szó sincs. Egyszerűen arról van szó, hogy megtanulsz kiállni az igazadért, akkor is, amikor a helyzet egyébként nem egyszerű. 

Szűz 

Az egyik kollégád akaratán kívül visszaél azzal, hogy a bizalmadba fogadtad. Mivel tényleg nem szándékosan teszi, kár lenne vele egy életre összeveszni. Persze azért azt jelezheted, hogy mennyire rosszul esik a dolog. 

Mérleg 

Olyan nagy sikert érsz el az egyik projekteddel, hogy még a kollégák is a csodájára járnak, ez pedig olyan mértékben tölt fel energiával, hogy a hét hátralévő részében is pörögni fogsz. 

Skorpió 

Nem úgy indul a reggel, ahogyan tervezed, még az sem kizárt, hogy összevesztek a pároddal. Ezzel picit kizökkensz a kerékvágásból, ami a munkádon is nyomot hagy – ma nem fogsz olyan jól haladni, mint szerettél volna. 

Nyilas 

Egyetlen pillantásoddal képes vagy elérni, hogy másokba belefagyjon a szó, ami most különösen jól jön, mert így végre lerendezhetsz egy olyan helyzetet, amire régóta nem találtál megoldást.  

Bak 

Egyre nehezebb feladatokkal talál meg a főnök, amivel egy célja van: tesztelni akarja, mennyire bírod a nyomást. Nem baj, ha bizonyítani akarsz neki, de arra azért ügyelj, hogy ne vállald túl magad. 

Vízöntő 

Ma megkísért, hogy új állás után nézz, főleg azért, mert már halálosan unod, amit csinálsz. A nap arra tökéletesen alkalmas, hogy felfedezd a kínálatot, de ne dőlj be a túl jól csengő átveréseknek. 

Halak 

Ha nem bírod ma elengedni magad, az a munka rovására fog menni, még akár túlóra is lehet belőle. Meditálj, mozogj, keress valami stresszlevezető gyakorlatot, csak így kaphatod vissza a nyugalmad. 

Még több

Horoszkóp