Horoszkóp, November 17., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 17-án is!

Horoszkóp, November 17., Szerda

Kos 

Fontos kérdésben akadsz el, és fogalmad sincs róla, hogyan folytasd tovább a tennivalóidat. A legjobb, ha kikéred egy tapasztalt kolléga tanácsát, mert biztos, hogy tud néhány jó ötlettel szolgálni. 

Bika 

Egész nap azon pörög az agyad, hogyan tudnál extra bevételhez jutni, egyik ötleted követi a másikat. Még ha ezekből nem is lesz pénz, arra mindenképp jó, hogy legalább elindulj egy új úton. 

Ikrek 

Az elmúlt időben úgy érezted, hogy a home office rányomta a bélyegét a kollégáiddal való viszonyodra. Most viszont minden pont olyan lesz, mint a koronavírus előtti időkben és ez mosolyt csal az arcodra. 

Rák 

Bár nem szeretsz kockáztatni, ma nem lesz más választásod. Csak akkor juthatsz egyről a kettőre, ha hajlandó vagy a komfortzónádon kívülre merészkedni. Meglepődsz majd, milyen új oldaladra derül fény. 

Oroszlán 

Nem pont úgy alakulnak a terveid, ahogyan azt elképzelted, de szerencsére nem kell egyedül megbirkóznod vele. A legjobb barátnőd ott lesz, hogy átsegítsen ezen az egészen és megvigasztaljon. 

Szűz 

Mivel sosem tudhatod, hogyan alakul a holnap, a legjobb lenne, ha ma igyekeznél minden függőben lévő projektet lezárni. Így nem érhet akkor sem meglepetés, ha esetleg holnap felgyűlnek a tennivalók. 

Mérleg 

Annyira elsodornak az események, hogy olyan dolog csúszhat ki a szádon, amit egyébként nem is gondolsz komolyan. Szerencsére nem történik végzetes hiba, de jó lenne, ha megpróbálnál visszavenni a tempóból. 

Skorpió 

Az utóbbi időben picit leengedtél meló fronton, de ezt te is biztosan tudod, épp ezért ne sértődj meg, ha a főnököd is szóvá teszi a dolgot. Helyette biztosítsd róla, hogy ez többé nem fordul elő! 

Nyilas 

Ma picit szeleburdibb vagy, mint szoktál lenni, úgyhogy érdemes minden projektedet két-három alkalommal is ellenőrizni, még akkor is, ha ez plusz idő, mert így elkerülheted a hibázás lehetőségét.  

Bak 

Nem tudsz a melóra fókuszálni, mert egyfolytában az a srác jár a fejedben, akivel már váltottál pár üzit. Egyre ügyelj csak, hogy a főnököd ne szúrja ki, hogy egészen máshol járnak a gondolataid. 

Vízöntő 

Ha szükséged van plusz energiára, akkor a legjobb, ha beiktatsz mára egy kiadós edzést, amúgy is régen mozgattad már át úgy igazából magadat. Hidd el, ez még a lelkednek is jót fog tenni! 

Halak 

Mivel ma nem igazán tudsz racionális döntéseket hozni, ezért próbálj meg mindent halasztható feladatot holnapra áttenni. A munka megvár, és így legalább alhatsz egyet az ötleteidre. 
 

Még több

Horoszkóp