Horoszkóp, November 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 18-án is!

Horoszkóp, November 18., Csütörtök

Kos 

Ahhoz, hogy mindenre jusson ma időd, nem árt tartalékolni az erődet, szóval próbáld meg kizárni a zavaró tényezőket és tényleg koncentrálj oda a feladataidra. Így nem érhet meglepetés. 

Bika 

Nagyon felemásan alakul ma a napod. Amíg a munkahelyeden szinte tarolsz a hozzáállásoddal, addig a párkapcsolatodban könnyen félre mehet a kommunikáció, szóval érdemes résen lenned. 

Ikrek 

Ne dönts ma anélkül, hogy ne lennél tisztában a legapróbb részletekkel is. Így megkímélheted magadat a csalódástól, és attól, hogy valaki a kollégáid közül kihasználja a bizonytalanságodat.  

Rák 

Remek ötlettel állsz elő, szerinted évek óta nem volt ennyire zseniális dobásod, de nem mindenki fog annyira lelkesedni az ötletedért, mint te. Ne hagyd, hogy mások véleménye nagyon lelombozzon. 

Oroszlán 

Lehetetlen ma a hangulatváltozásaidat követni, ezért a környezeted nem is nagyon próbálkozik vele. Ha már ennyire jófejek és elfogadóak, hálád meg azzal, hogy megpróbálsz nem az idegeikre menni. 

Szűz 

Ügyelj rá, hogy kitérj a konfliktusok útjából, mert olyanba is belerángathatnak, amihez neked semmi közöd. Ha hagyod, könnyen egy olyan szituáció közepén találhatod magadat, amire cseppet sem vágysz. 

Mérleg 

Már a hétvégi teendők körül járnak a gondolataid, ezért nagyon nehezen tudsz odakoncentrálni a feladataidra. Még az a szerencse, hogy semmi fontos nem maradt már a hétre, nyugodtan átadhatod magad az álmodozásnak. 

Skorpió 

Ne hagyd, hogy a barátaid lerázzanak, ha úgy érzed, ma mindenképp szeretnél egy csajos estét, akkor addig nyaggasd őket, míg be nem adják a derekukat. Hidd el, később meg fogják köszönni. 

Nyilas 

Egyszerre több dolog tartja számon a figyelmedet, ami azért veszélyes, mert így sokkal nagyobb a hibázási faktor. Ha nem szeretnél végzetes baklövést elkövetni, akkor priorizáld a teendőket. 

Bak 

Szükséged van a segítségre, de képtelen vagy ezt beismerni. Nyugi, nem szégyen a barátnődet hívni, ha úgy érzed, az egész világ összeesküdött ellened, ő pontosan tudja, hogyan terelje el a figyelmedet. 

Vízöntő 

Oké, hogy mindent beleadsz, ha a számodra kedves feladatokról van szó, de ne felejtsd el, hogy a munkaköröd nem csak ennyiből áll. Ha nem akarod kihúzni a gyufát, a többi feladatod is végezd a megszokott precizitással. 

Halak 

Váratlan ismerős tűnik fel a múltból, akivel nagyon jól esik feleleveníteni a régi, közös emlékeket. Mire feleszmélsz, már annyit csúsztál, hogy elkéstél, de úgy érzed, hogy ez a beszélgetés mindennél többet ér.

Még több

Horoszkóp