Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos 

Szingli: Ha hívnak, menj! A barátaidnak most nagyobb szükségük van rád, mint neked arra, hogy csak otthon lézengj és a szerelmi életed kudarcain rágódj, szóval mondj igent minden programra! 

Párban: Nem minden alakult úgy az elmúlt időszakban, mint ahogy szeretted volna, és nagyon úgy fest, hogy neked kell megtenned az első lépést, ha ezen változtatni szeretnél. A hétvége erre remek lehetőséget kínál! 

Bika 

Szingli: Ideje, hogy előkapd a legszexibb rucidat és magassarkúdat, mert olyan buliba hívnak meg, ahová vétek lenne nem elmenni. Bár a nagy Ő-t nem itt fogod megismerni, egy kis flört mindenképp megkísért. 

Párban: Úgy érzed, a barátod már nem úgy néz rád, mint korábban, aminek részben az is az oka, hogy túl sok időt töltöttetek együtt mostanában. Míg ő pasis estére megy, te picit szedd rendbe magadat! 

Ikrek 

Szingli: Ha úgy érzed, hogy egyedüllétre van szükséged, akkor ne enged, hogy mások befolyásoljanak és belehajszoljanak egy randiba! Nem állsz készen egy új kapcsolatra, és ezt te tudod a legjobban! 

Párban: Kissé viharosra sikerültek az elmúlt napok, de nyugi, ennek most vége! A pasid rájött, hogy elég gorombán viselkedett veled és most szuperédi meglepetéssel készül, hogy kárpótoljon a viselkedéséért. 

Rák 

Szingli: Semmi eget rengető program nem vár rád a hétvégén, de nem bánod, mert így sokkal több időt tudsz szánni magadra. Ha feltöltődésre vágysz, akkor a négy fal között is megtalálod a forrását. 

Párban: Kissé tanácstalan vagy, hogyan rendezd a szerelmi életedet, de szerencsére a barátnőd ott lesz, hogy meghallgasson és remek tanácsokkal lásson el. Ez némiképp megnyugtat majd. 

Oroszlán 

Szingli: Ha folyton a múlton rágódsz, nem fogod észrevenni, milyen szuper dolgokat tartogat a jelen! Van valaki, aki eddig titokban rajongott érted, de ha szemfüles vagy, kiszúrhatod a jeleket. 

Párban: Szinte minden hétvégére jut valami program, ezért borzasztóan örülsz, hogy végre egy összebújós, pihenős, minden extrától mentes néhány nap vár rátok. Kifejezetten erre vágytál! 

Szűz 

Szingli: Teljesen parti üzemmódba váltottál, legszívesebben hajnalig buliznál egész hétvégén, amivel nincs gond, de azért szánj időt a pihenésre is, hogy a jövő hét ne fulladjon kudarcba. 

Párban: Ha arra vársz, hogy a párod kitalálja, hogyan menedzseljétek a hétvégét, akkor egész nap otthon fogtok ülni. Jobb, ha a kezedbe veszed az irányítást, és te mondod meg, mit csináljatok! 

Mérleg 

Szingli: Semmi komolyra nem vágysz, csak a kötetlen flörtökre, és az a szerencséd, hogy találsz is jó néhány srácot, aki benne van a dologban. Unatkozni nem fogsz a hétvégén! 

Párban: A hétvégén is még a munkahelyi problémákon rágod magad, de nem akarsz tanácsot elfogadni. Pedig a pasidnak lenne jó ötlete, hogyan vészeld át ezt az egészet, és szívesen segítene neked. 

Skorpió 

Szingli: Általában nem szereted megtenni az első lépést, mert azt gondolod, hogy ez a pasik feladata, de most erőt veszel magadon és kezdeményezel. Te fogsz a legjobban meglepődni azon, hogy ez mennyire bejön a pasiknak. 

Párban: Ha eddig még nem szántad rá magad, hogy bemutasd a párodat a szüleidnek, akkor itt az ideje, hogy megtedd. Nyugi, nincs miért izgulnod, mindkettőjükkel azonnal megtalálja majd a közös hangot. 

Nyilas 

Szingli: Iszonyúan fáradt vagy, ez egy hosszú hét volt, szóval érthető, ha egész hétvégére magadra zárnád a lakás ajtaját, de ha hívnak valahová, mondj igent, mert izgalmas pillanatokra számíthatsz. 

Párban: A pasid mindent megtenne azért, hogy a kedvedben járjon, de te mikor voltál vele utoljára ilyen figyelmes? A hétvége remek alkalmat kínál arra, hogy végre ő kerüljön a fókuszba, lepd meg vele! 

Bak 

Szingli: Attól, hogy a randipartnered nem az igazi, nagyon különleges személy, akit kár lenne elengedni az életedből, mert vele egy nagyon jó és megbízható barátra tehetsz szert. 

Párban: Ha nem értékeled azt, hogy a pasid mindent tálcán kínál neked, annak az lesz a vége, hogy feladja a próbálkozást. Ne hagyd, hogy ez megtörténjen, mert annak sajnos csúnya vége lehet! 

Vízöntő 

Szingli: Nem vagy elégedett a külsőddel? Ez a pasiknak is átjön, ne csodálkozz, ha nem akarnak közelebb kerülni hozzád. Sőt, inkább változtass valamit és könyörögj ki egy időpontot a fodrásznál! 

Párban: Ha képesek vagytok mindent őszintén megbeszélni, akkor még az sem okozhat gondot, hogy valamiben teljesen ellentétes állásponton vagytok. Ez még a pénzügyekre is igaz, szóval hajrá! 

Halak 

Szingli: Néha muszáj kilépni a komfortzónán kívülre és valami újat belecsempészni a személyiségedbe, mert ez magabiztossággal tölt fel, ami a pasiknak is bejön.  

Párban: Készen állsz a következő lépcsőfokra? Akkor mondd el a barátodnak! Hidd el, ő is nagyon fog örülni, hogy közösen tervezhet veled, a hétvégén borítékolható a romantika minden fronton. 

Még több

Horoszkóp