4 csillagjegy, aki képtelen az elcsendesedésre

A telefonod lemerült, TV nincs a közelben és még a barátaid is dolgoznak. Ez tökéletes alkalom arra, hogy átgondold az életedet! Kivéve persze akkor, ha szerepelsz a listánkon. Mivel ezek a csillagjegyek biztosan nem élvezik a lélekbúvárkodást a csendben.

4 csillagjegy, aki képtelen az elcsendesedésre

A csendben töltött percek ma már ritkaságszámba mennek: legyen szó akár a munkatársainkról, a szeretteinkről, vagy az utasokról a villamoson és a boltban, a napunk jelentős részében mindig beszélnek velünk, illetve körülöttünk. De még ha egyedül is vagyunk, akkor is szól valami a környezetünkben: például az aktuális sorozatunk a Netflixen, vagy a kedvenc playlistünk a Spotifyon. A háttérzaj olyannyira az életünk részévé vált, hogy sokan szinte már rettegnek a megszűnésétől. Mert ha ez megtörténik, akkor bizony nem menekülhetünk többé sehová a legbelsőbb gondolataink és aggodalmaink elől. Márpedig vannak csillagjegyek, akik félnek attól, ha szembe kell nézniük önmagukkal…

Kos

A Kosok kivételesen aktív csillagjegyek, de a szóló programokat azért annyira nem kedvelik, mert ezerszer jobban érzik magukat társaságban. A beszélgetés a lételemük, szóval, ha huzamosabb ideig csend veszi őket körül, akkor képesek totálisan kiborulni. Borzasztóan kellemetlen élmény számukra minden perc, amit önmagukban (illetve a fejükbe zárva) töltenek, mert szükségük van az emberek közelségére – és a zajra, bármilyen furcsán hangzik is ez.

Bika

A Bikák semmit sem gyűlölnek annyira, mint a bizonytalanságot, ami azonnal lecsap rájuk, ha egy kicsit is elcsendesednek. Amikor megszűnik körülöttük minden figyelemelterelő zaj, akkor sajnos meghallják a saját gondolataikat – ami nem túl szerencsés fordulat számukra. Ilyenkor ugyanis eszükbe jut minden kellemetlen és keserű emlék a múltból, illetve az összes olyan sérelmük, amin sehogy sem tudtak túllépni. És ha nem vigyáznak, akkor a fájdalomlavina miatt totálisan szorongóvá és zárkózottá válhatnak…

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei igazi szociális pillangók, tehát akkor a legboldogabbak, ha a társaság középpontjában lehetnek és magukba szívhatják a szobában áradó pozitív energiákat. Mindenkivel IS leállnak dumálni, aligha akad olyan, akivel egy Ikrek ne kerülne egy hullámhosszra pár percen belül. Gyűlölik az egyedüllétet és a csendet, mert egyszerűen semmi kedvük ahhoz, hogy foglalkozzanak azokkal az érzelmeikkel, amelyek valójában kikészítik őket. Inkább gyorsan átsorolnak a menekülés sávjába.

Szűz

A Szüzek a részletek megszállottjai és rettegnek attól, hogy valami elkerüli a figyelmüket, amit aztán nem tudnak helyrehozni. Éppen ezért utálják a csendet is: ilyenkor extra kritikussá válhatnak önmagukkal szemben, ésszerűtlen elvárásokat támasztanak az életükkel szemben, amelyeknek persze nem tudnak megfelelni, ez pedig önbizalomhiányhoz vezethet. Mondanunk sem kell, hogy hosszú távon ez hova fajulhat: hibák hibára halmozásához. Azt meg ugye a Szüzek kimondottan utálják.

Forrás: YourTango

Van még pár ezo-listánk neked:

Még több

Horoszkóp