Horoszkóp, November 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 22-én is!

Horoszkóp, November 22., Hétfő

Kos 

Annyira elemedben vagy ma, hogy még a főnököd beszólása sem tudja elrontani a kedvedet. Használd ki, hogy ennyire pörögsz, és tedd oda magadat ma minden téren, szuper érzés lesz! 

Bika 

Mivel nem vagy valami jó passzban, ezért különösen fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat. Ha kell, akkor meditálj, vagy ugorj le kiszellőztetni a fejedet, a lényeg, hogy ne engedd, hogy kihozzanak a sodrodból. 

Ikrek 

Olyan felesleges dolgokon idegesíted magad, amiken egyébként sem tudsz változtatni. Mi lenne, ha inkább az előnyödre próbálnád fordítani a szituációt? Sokkal jobban alakulna így a napod is! 

Rák 

A nyári szabid óta nem voltál hosszabb pihenésen, pedig igazán rád férne, hogy ismét lazulj egy picit. Ha tudod, a mai nappal még hosszabbítsd meg a hétvégét, és próbálj meg feltöltődni. 

Oroszlán 

A szerencséd ma nem ismer határokat, még olyan dolgokat is el tudsz intézni, amik korábban sehogy sem akartak sikerülni. Használd ki a mázlifaktort és próbálj meg minél több lehetőséget kiaknázni. 

Szűz 

Még a múlt hétről halmoztál fel egy kisebb feladatot, ami miatt a nap kapkodós lesz, de nyugi, túl leszel rajta és az este már nyugalomban telik majd, aminek a pasid fog a legjobban örülni. 

Mérleg 

Ma megmenti az életedet, hogy hajlamos vagy elveszni a részletekben, ugyanis olyan hibát szúrsz ki, ami mindenki más figyelmét korábban elkerülte. Te leszel a munka hőse, élvezd ki! 

Skorpió 

Az önbizalommal ma hadilábon állsz, pedig jó ötleteid vannak, szóval nyugodtan dobd be magad, és ne foglalkozz azzal, hogy ki, mit gondol. A lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben, a többiek nem érdekesek! 

Nyilas 

Valószínűleg kisebb vitával indul a reggeled, a pasiddal nem értetek egyet valamiben, és ez az egész napodra kihat. Ha van rá időd, próbáld meg napközben tisztázni a dolgokat, mert addig úgy sem fogsz tudni koncentrálni. 

Bak 

Ma olyan szituációba kerülsz, ahol kénytelen leszel a nem létező spontán oldaladat megvillantani. Nyugi, ez szuper dolog, hiszen így egy egészen új oldaladat is megismerheted és ez sokat dob majd a magabiztosságodon! 

Vízöntő 

Felesleges olyan vitába belemenned, aminek egyébként sincs tétje, mert csak frusztrált leszel tőle, és csak rontasz egy amúgy is kényes helyzeten. Inkább maradj csendben és tedd a dolgodat, azzal most többre mész. 

Halak 

Semmi kedved dolgozni, legszívesebben hazamennél és bebújnál a takaró alá. Ha ezt nem teheted meg, legalább könnyítsd meg annyival a dolgodat, hogy hamar megcsinálod a munkádat, és utána pihensz. 

Még több

Horoszkóp