Horoszkóp, November 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Horoszkóp, November 23., Kedd

Kos 

Szükséged lesz ma a türelmedre, mert olyan feladatot kapsz, ami korántsem a te idegeidnek való. Nem kizárt, hogy egy új kolléga betanítását bízzák rád, de az sem, hogy nem a munkakörödnek megfelelő feladatot kell elvégezned. 

Bika 

Értjük, hogy még mindig a hétvége hatása alatt vagy, de azért ne feledkezz meg arról, hogy a munkahelyedre dolgozni jársz be! Ha egész nap az emlékeken merengsz, a feladataid felgyűlhetnek. 

Ikrek 

Olyan szóbeli agressziónak leszel a fültanúja, amit nem hagyhatsz szó nélkül te sem, azonban hiába sorakoztatsz fel ész érveket, ez a vitapartneredet nem fogja érdekelni. Ahhoz, hogy elfelejtsd, mindenképp szükséged lesz figyelemelterelésre. 

Rák 

Nagyon nagy szükséged lesz ma a rejtett tartalékaidra, mert egy projekt az összes energiádat leszívhatja. Tarts ki, mert estére a párod olyan kárpótlással készül, ami miatt megéri elszántan küzdeni a túlélésért.Ridofranz

Oroszlán 

Te leszel ma az, aki úgy dönt, elég a piszmogásból! Olyan lendülettel veszed kezedbe az irányítást az élet minden területén, hogy azt tanítani kellene, nem csoda, hogy még a főnöködtől is bezsebelsz egy komoly elismerést. 

Szűz 

Ma próbálj meg az áltagosnál megértőbb lenni, mert valaki az idegeiden táncolhat. Ha tudatosan felkészülsz erre, akkor nem lesz gond, de ehhez tényleg nagyon kordában kell tartanod az indulataidat. 

Mérleg 

Nehezen tudsz ma beszélgetést kezdeményezni, nem is nagyon érdekel a többiek drámája. Ha teheted, ma inkább maradj home office-ban, hátha akkor könnyebben megúszhatod a társas interakciókat. 

Skorpió 

Bár kapkodni nem szerencsés, az egész napos hajtás meghozza gyümölcsét, és végre pontot tehetsz egy régóta húzódó ügy végére. Jutalomként próbálj meg egy extra edzést beiktatni, vagy csak sétálj egy nagyot, megérdemled! 

Nyilas 

Ma nagyon jó vagy abban, hogy az emberek érzéseire hatva azt az oldaladat vesd be, amivel a legtöbbet nyerhetsz. Ha kell, simulékony vagy, ha kell, akkor igazi harcos. Hagyatkozz az ösztöneidre, az most sokat segít! 

Bak 

Kicsit elúszhatsz ma a melóval, ha nem vagy elég következetes és újra meg újra visszanyúlsz a régi feladataidhoz. Muszáj lenne, hogy priorizáld az aktuális teendőket, és ne folyton az ellenőrzésen járjon az eszed. 

Vízöntő 

Olyan lendülettel indítod a napot, hogy a barátod is alig bír lépést tartani veled. Ne kérd számon, ha ő ma lassabb üzemmódban van, sőt, inkább éreztesd vele, hogy bármennyire fel vagy pörögve, neked ő az első. 

Halak 

Érthető, ha kicsit besokalltál attól, hogy te vagy mindenki lelki szemetesládája, de ezt próbáld olyan köntösbe csomagolni, amivel nem bántasz meg senkit. Így még akár meg is nyugodhatsz a nap végére. 

Még több

Horoszkóp