3 csillagjegy, akinek a héten nem lesz oka panaszra

Bármit is gondolj, a sors annyira a tenyerén hordoz, hogy tényleg semmi, de semmi okod nincs arra, hogy panaszkodj.

3 csillagjegy, akinek a héten nem lesz oka panaszra

A saját helyzetünket megítélni mindig nagy kihívás, mert állandóan lehet találni valamit, ami nem pont úgy alakul, ahogyan azt szeretnénk. De a héten ezeknek a csillagjegyeknek tényleg nem lesz okuk arra, hogy bármiért panaszkodjanak. 

Rák 

Annyira jól működik a párkapcsolatod, mintha egy romantikus forgatókönyvet idézne, de ez borzasztóan aggaszt, mert azt gondolod, hogy az efféle boldogságot nem adják ingyen. Nyugi, még mielőtt elmerülnél az összeesküvés-elméletekben, fogadd el, hogy igenis neked is jár a szerelem, nem kell mindig, mindenben a rosszat keresni. Élvezd ki, hogy ilyen ajándékot kaptál az élettől! 

Bak 

Általában a legrosszabb forgatókönyvre készülsz, ezért téged lep meg a legjobban, amikor az előrejelzéseidből semmi nem válik valóra. Most minden pont úgy alakul a melóban, ahogyan annak illik, még az sem kizárt, hogy hamarosan már egy másik pozícióban mutathatod meg, mit tudsz! Ne keresd, hogy mi ebben a buktató, ugyanis eláruljuk: nincs ilyen! 

Vízöntő 

Ha úgy érzed, hogy most nem mennek zökkenőmentesen a dolgok, akkor ideje, hogy újraértékeld az éltedet, ugyanis ilyen simán szinte még sosem vetted az akadályokat. Ez a hét második felében is így lesz, ez azonban nem azt jelenti, hogy nem kell megdolgoznod az eredményekért, csak picit könnyebb helyzetben leszel, mint máskor. Ez azért nem rossz dolog! 

Horoszkópból sosem elég:

Még több

Horoszkóp