Horoszkóp, November 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp, November 24., Szerda

Kos 

Kellemes meglepetést tartogat számodra a nap, ugyanis olyan helyzetben tudsz bizonyítani, amiben még te magad is kételkedtél. Ez meglep, és örömmel tölt el, így összességében nagyon jól fogod ma magad érezni. 

Bika 

Lehet, hogy igazságtalanságnak leszel áldozata, de ne támadj vissza élből, hanem hagyd egy picit ülepedni a dolgokat és olyan választ fogalmazz meg magadban, ami nem az indulatoktól fröcsög. 

Ikrek 

Túl sok infó és inger ér, ezért teljesen összezavar, hogyan lépj tovább. A legjobb, ha adsz magadnak némi időt, amíg feldolgozod mindezt, és utána döntesz a folytatásról, akkor kisebb a hibázási lehetőség.

Rák 

Egy tőled nagyon távol álló, de mégis érdekesnek tűnő feladattal talál meg a főnök, de hezitálsz, hogy elfogadd-e. Ha az idődbe belefér, akkor mindenképp mondj igent, így szerezhetsz vele egy tucatnyi jó pontot! 

Oroszlán 

A randipartnered nem pont azt hozza, amit te várnál a másiktól, ezért rövid úton lezárod a kettőtök dolgát. Ne aggódj amiatt, hogy megbántottad az érzéseit, nagyfiú már, majd megemészti az elutasítást, nem kell magyarázkodnod. 

Szűz 

Olyan hírt kapsz az exed felől, ami teljesen kiveri nálad a biztosítékot! Haragszol ma érte az egész világra, ami teljesen jogos, de ne feledd, más nem tehet arról, amit veled tett, szóval ne a kollégákon vezesd le a feszkódat. 

Mérleg 

Olyan extra feladattal bíz meg a főnök, ami egy kis pluszt hoz a konyhára, méghozzá a lehető legjobbkor! Így végre nem kell sakkoznod azzal, hogyan oszd be a pénzedet a hónap végéig! Szuper, igaz?

Skorpió 

A mai nap elég lazán alakul, alig lesz feladatod, és azt is nagyon gyorsan és könnyen elvégzed. Ha már ilyen szerencsés vagy, akkor használd ki az ajándékba kapott időt, és töltsd okosan, például nyelvtanulással vagy rendrakással! 

Nyilas 

Több váratlan esemény is történik ma, de valahol a lelked mélyén készültél ezekre, szóval nem jössz zavarba a helyzettől. Sőt, akár egy katonatiszt, rögtön leosztod a feladatokat, és neki is ugrassz a megvalósításnak. 

Bak 

A kollégáid ma szóvá tehetik a rossz kedvedet, de ne vedd a szívedre, igazából csak azért kérdezősködnek, mert nem szeretnek így látni és segíteni akarnak, persze csak akkor, ha te is hagyod. 

Vízöntő 

Egy kolléga e-mailje olyan szinten felhúz, hogy legszívesebben élből visszaválaszolnál neki valami csúnyát. Azonban nem éri meg ennyit idegeskedni rajta, mert attól nem jutsz egyről a kettőre. 

Halak 

Az egyik barátnődnek ma nagy szüksége van rád, úgyhogy nem is kérdés, hogy azonnal a segítségére sietsz. Csak időközben derül ki, hogy a vészhelyzet valójában semmi extra, de ne olvasd a fejére, mert ő most a világ végének éli meg. 

Még több

Horoszkóp