4 csillagjegy, aki toronymagasan megnyerte 2021-et

Lassan vége az évnek, és amíg néhány csillagjegynek a következő hetek is mozgalmasan telnek majd, vannak néhányan, akik most már hátradőlhetnek, lazíthatnak, ugyanis mindenki másnál sikeresebben zárták az évet.

4 csillagjegy, aki toronymagasan megnyerte 2021-et

Elfáradtál? Nem csodáljuk, mozgalmas év volt az idei, és azt sem mondhatjuk, hogy kifejezetten könnyű időszakon vagyunk túl. Néhány csillagjegy viszont olyan lendülettel estek neki 2021-nek, hogy mostanra bátran és jogosan pihenhetnek rá 2022-re. 

Bika

Soha nem érezted még ennyire, hogy a helyeden vagy, ahogy azt sem, hogy ilyen szinten a megfelelő emberek vesznek körül. Amíg mások teljesen belefeledkeztek a cicaharcokba, te kettesével haladtál a lépcsőfokokon, mind a karrieredben, mind a magánéletben. Látod? Ha békében vagy önmagaddal, senki sem állíthat meg. 

Vízöntő

A kedvességed és a kitartásod mellett azzal érdemelted ki az év győzteseinek járó díjat, hogy elképesztően jó a természeted. Egyszerűen klassz érzés a közeledben lenni, így nem véletlen, hogy olyan sok lehetőség talált meg idén. Az viszont már csak rajtad múlt, hogy éltél is velük, ennek pedig nagyon látszik az eredménye. Csak így tovább!

Halak

Nem állítjuk, hogy könnyű év volt, azt viszont te sem mondhatod, hogy nem volt eredményes. Rengeteg energiát fektettél bele, és arányosan vehettél ki belőle nagyon sok eredményt, előrelépést, sikerélményt és fontos kapcsolatot. Nincs más hátra, mint hogy megünnepeld és összegezd a mögötted álló hónapokat, a maradék egy hónapot pedig a következő éved tervezésére szánd. Tanulva az idei évből, a jövőben se legyél kishitű. 

Bak

Te vagy az, aki olyan elánnal vetetted bele magad az álmaid megvalósításába, hogy el sem hiszed: máris itt az év vége. Pedig jogosan érdemelted ki, hogy végre lazíts, annyit pörögtél, mint más 3 év alatt. Egy percig se bánd, még évek múlva is hálásan gondolsz majd vissza rá, mennyire beleadtál mindent az idei évbe. 

Ne aggódj, ha nem találtad a csillagjegyed a listán, nézd meg ezeken is:

Még több

Horoszkóp