Horoszkóp, November 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp, November 25., Csütörtök

Kos 

Az a benyomásod, hogy az egész világ összeesküdött ellened, pedig erről szó sincs, csak picit érzékenyebb vagy, mint általában. Ha ezt belátod, máris sokkal könnyebb lesz a rád irányuló figyelmet elviselni. 

Bika 

Nem vagy biztos a döntésedben, hezitálsz, vajon a megfelelő utat választottad-e. Mivel nincs visszaút, ezért kár ezen rágódni, amúgy is, ez csak átmeneti, hamarosan újra rátalálhatsz a hangodra. 

Ikrek 

Az egyik kollégád nem ért a szép szóból, ezért kénytelen vagy keményebb eszközhöz folyamodni azért, hogy a közös projektetek végre jusson egyről a kettőre. Lehet, hogy ez nehéz, de muszáj erélyesnek lenned. 

Rák 

Érdemes ma minél korábban kezdened a napot, hogy a délután hosszabb legyen, ugyanis egy szuper lehetőség talál meg, amire kár lenne nemet mondanod. Így biztosan nem fogsz megcsúszni az idővel. 

Oroszlán 

Egy dolog éltet ma, az pedig nem más, mint a délutáni kávészünet. Mintha minden másodperc után egyet visszafelé ütne az óra, annyira unalmasan telik a nap, úgyhogy alig tudod kivárni, hogy végre haza indulhass. 

Szűz 

Az egyik ismerősöd minden áron össze akar hozni egy sráccal, de neked semmi kedved nincs hozzá. Mégis jobb, ha beadod a derekadat, mert nincs kizárva, hogy ő lesz az igazi, szóval mindent bele! 

Mérleg 

Összezavar, amit a pasid mond, pedig semmilyen hátsó szándéka nincs, te mégis úgy éled meg, mintha valami rosszat mondott volna. Mielőbb tisztázd vele a dolgot, különben egész nap ezen fogsz agyalni! 

Skorpió 

Úgy döntesz, hogy ma kimenőt adsz magadnak a melóban, ezért nagyon lazán csak azzal foglalkozol, amivel nagyon muszáj. Ha ehhez még egy extra edzést is beiktatsz, vagy egy szigetkört, akkor tényleg feltöltődve zárhatod a napot. 

Nyilas 

Valahogy ráérzel ma arra, hogy mi az, amit a főnök hallani akar, ezért nagyon jól tudod előadni az öltedet, ami nem mellesleg megkönnyíti a mindennapjaidat. Gyorsan írásban is rögzítsd, hogy legyen nyoma, ha esetleg elfelejtené. 

Bak 

Ami neked ártatlan vicc, az másnak könnyen sértés lehet, szóval nagyon gondold meg, mint mondasz, különösen a barátodnak, mert ma ő is sokkal érzékenyebb, mint máskor. Ugye nem akarod megbántani? 

Vízöntő 

Számtalan remek lehetőség közül kell választanod és fogalmad sincs arról, hogy melyikbe kezdj bele. A legjobb, ha mindegyiknek adsz egy esélyt, mert még az is lehet, hogy az összes egyszerre a te utad. 

Halak 

Másra sem vágysz, minthogy az egész napot a pasiddal töltsd. Ha ez nem is megoldható, legalább egy közös ebédet intézz vele, mert az a nap hátralévő részére különleges energiával tölt fel, a munka is jobban fog menni. 

Még több

Horoszkóp