Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos 

Szingli: Eddig nem voltál különösebben szerencsés a netes társkeresésben, ezért úgy döntesz, hogy passzolod a dolgot. Végül egy barátnőd meggyőz róla, hogy ne tedd, és úgy tűnik, ez lesz a te nagy szerencséd! 

Párban: Nagy lendülettel veted bele magad a hétvégi programokba, de közben elfeledkezel arról, hogy a barátod véleményét is kikérd ezekről. Mielőtt belemész egy felesleges vitába, próbálj meg neki is kedvezni. 

Bika 

Szingli: A srác, akivel randizol, első látásra pont olyan, amilyennek a nagy Ő-t képzeled, de sajnos belül nyomokban sem hasonlít arra, akire igazán vágysz. Ne húzd az időt, mondd meg neki, hogyan érzel! 

Párban: Nem érted a barátod komorságát, egészen addig, amíg ki nem húzod belőle, hogy igazából veled van baja. Úgy érzi, hogy már nem vagy biztos kettőtökben, és ez nagyon frusztrálja. Nyugtasd meg, hogy nincs így. 

Ikrek 

Szingli: A lehető leglazábban állsz most az ismerkedéshez, úgy vagy vele, hogyha egy komolyabb dolog jön szembe, nem mondasz rá nemet, de néhány szexi flörttel is beéred jelen pillanatban. 

Párban: Nagyon figyelj oda, hogy mit ejtesz ki a szádon, mert egy meggondolatlan szó vagy mondat a szerelmed érzéseibe kerül. Ha nem akarod megbántani, tényleg próbálj meg tapintatosabb lenni a napokban. 

Rák 

Szingli: Az ünnep közeledtével egyre többször adódik a hétvégén is meló – ez sajnos most sem lesz másképp. Egyre azonban nagyon figyelj: szánj időt a pihenésre is, nehogy teljesen kiégj a munkában! 

Párban: Te és a pasid is lelkizős hangulatban lesztek, így egy csomó olyan dolgot tudtok tisztázni, amit régebben a szőnyeg alá söpörtetek. Ez nagyon jót tesz a kapcsolatotoknak, ugyanis tisztábbá válik a közös jövőképetek. 

Oroszlán 

Szingli: Nem a kőkorszakban vagyunk, ha tetszik egy srác, akkor írj rá, küldj neki üzenetet, vagy ha megvan a száma, hívd fel. Hidd el, értékelni fogja, hogy merész módon te tetted meg az első lépést. 

Párban: Muszáj, hogy a hétvégén előtérbe helyezd a türelmes énedet, mert a párod elég feszült lesz, és ha nem tudsz neki nyugodt hátteret nyújtani, akkor annak csakis egy óriási balhé lehet a vége. 

Szűz 

Szingli: Elég húzós hét vár rád, ezért használd ki a hétvégét és tarts 48 órás pizsi-hétvégét! Nézz sorozatokat, filmeket, olvass, vagy csak dobj fel egy arcpakolást, ez a kis szeánsz feltölt majd energiával. 

Párban: A barátodnak a napokban nagy szüksége lesz a feltétlen támogatásodra, szóval vedd elő a magabiztos oldaladat és biztosítsd róla, hogy mindenben mellett állsz. Nem lesz hálátlan. 

Mérleg 

Szingli: Mikor látogattad meg utoljára a családodat? Ha már nem is emlékszel a pontos időpontra, most pótold be a lemaradást, mert neked is jót fog tenni, ha egy kis időt eltöltesz velük. 

Párban: Az utóbbi időben elég sok időt töltöttetek együtt, így kifejezetten ki vagytok éhezve a csajos és pasis programokra. Míg a párod a haverjaival engedi ki a gőzt, te verbuváld össze a csajokat egy jó kis szombat estére! 

Skorpió 

Szingli: Nagyon régen nem érezted magad olyan jól, mint a sráccal, akivel a hétvégén találkozol, de mégsem érzed azt a bizonyos pluszt. Mielőtt teljesen leírnád, adj neki egy esélyt, hogy rendesen be tudjon mutatkozni! 

Párban: Olyan fejezetet tudtok a pároddal lezárni, ami már régóta nyomasztott titeket, de most végre valahára pont kerül az egész sztori végére. Ezt romantikus összebújással kell megünnepelni! 

Nyilas 

Szingli: Ha lehet, akkor a zsúfolt szórakozóhelyek helyett inkább a házibulikat válaszd, itt ugyanis sokkal nagyobb az esélye, hogy olyan beszélgetőtársra akadsz, aki esetleg később több is lehet. 

Párban: A sok családi program után most semmi extrát nem terveztek a hétvégére, és pont ez a szép az egészben! Végre egymásra tudtok koncentrálni, és bármit csinálhattok, amihez csak kedvetek van! 

Bak 

Szingli: Egy online randit halogatsz már egy ideje, de most, hogy végre összejön a dolog, már nem is akarsz elmenni. Mivel amúgy sincs jobb programod, ne hagyd ki, még akár kellemes csalódás is érhet. 

Párban: Ami csak egy apró félreértésnek indul, az óriási balhévá növi ki magát. Jobb, ha megpróbáljátok mihamarabb tisztázni az egészet, mert hosszútávon ez komoly repedést okozhat kettőtök között. 

Vízöntő 

Szingli: Bármennyire is csábító az új kolléga, ne dőlj be a sármjának. Ő nem az a típusú pasi, akit keresel, még akkor sem, ha nagyon igyekszik elhitetni az ellenkezőjét. Így elkerülheted a szívfájdalmat. 

Párban: Mikor mondtad a párodnak utoljára úgy igazán komolyan, hogy szereted? Ha már az idejét se tudod, akkor ne csodálkozz, ha távolodik tőled. A hétvége remek alkalom, hogy bebizonyítsd neki, milyen sokat jelent neked. 

Halak 

Szingli: Másra sem vágysz, csak egy lustizós, filmezős hétvégére, amikor tényleg csak magadra fókuszálhatsz! Rendelj valami finomat magadnak és jöhet a nonstop pihenés! 

Párban: Magad sem tudod, hogy mitől, de úgy érzed, hogy most közelebb van hozzád a párod, mint bármikor korábban. Használd ki, hogy ennyire egy hullámhosszon vagytok, és tervezz be néhány romantikus pillanatot!