Jobb, ha a szívük helyett most inkább az eszükre hallgatnak a következő csillagjegyek

Bár az alábbi csillagjegyekben születettek hajlamosak a szívük, az érzéseik után menni, ezúttal jobban tennék, ha elszámolnának 100-ig, és úgy hoznának meg bizonyos döntéseket a következő napokban.

Jobb, ha a szívük helyett most inkább az eszükre hallgatnak a következő csillagjegyek

Vannak olyanok, akikre mindenki egyből azt mondja, ők igazi szívemberek. Most, november utolsó napjaiban őket figyelmezteti az univerzum: ha az alábbi csillagjegyek valamelyikében születtél, kivételesen hallgass inkább az eszedre a szíved helyett! Hidd el, most tényleg jobban jársz, ha óvatos vagy. 

Bika

A Bika csillagjegy szülöttjeként elképzelhető, hogy az utóbbi hetekben komoly párkapcsolati problémák ütötték fel a fejüket az életedben. A konfliktusok ijesztőek, ráadásul sokszor érzed úgy, a párod talán már nem is szeret. Ezeknek az érzéseknek azonban most nem szabad teret engedned, mert csak a félelmeid keltek életre bennük. Légy bátor, kezdj el kommunikálni, meglátod, a pasid azonnal elmondja neked, valójában nagyon szeret még téged és készen áll arra, hogy megoldjátok a gondjaitokat.

Rák

Nemrég felbukkant az életedben valaki, aki egészen komolyan megdobogtatta a szívedet. A múltban azonban sokat csalódtál már, így nem vagy biztos abban, mennyire jó ötlet a szívedre hagyatkozni. Pont ezért ne is törődj most vele! Gondold végig hűvös fejjel a következőket: ez az illető megfelel azoknak a kritériumoknak, amiket felállítottál? Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek tökéletesek a számodra? Ha a válasz egy őszinte és hideg igen, akkor tudod, mi a következő lépés!

Skorpió

Az utóbbi időben nagyon megingott a bizalmad valakiben, aki igazán közel áll hozzád. Szíved szerint nem hallgatnál a rossz megérzéseidre, ami hiba lenne. Ez a személy ugyanis tényleg megbízhatatlan, ezt azonban csak az eszeddel fogod látni, a szíveddel nem. Bármilyen rossz érzés is, muszáj lenne elszakadnod tőle, mert csak bajt okoz neked. 

Halak

A Halak csillagjegy szülöttjeként te hírből sem ismered, milyen az, amikor valaki ésszel dönt és nem szívvel, most viszont nagyon fontos lenne ezt megtanulnod! Egyszerűen nem akarod észrevenni, de a kapcsolatodnak vége. Nincsenek már meg a régi mély érzések, nincsenek közös célok, teljesen elmentetek egymás mellett. Ebben a helyzetben mindkettőtöknek az lenne a legjobb, ha összeszednéd minden lelkierődet és azt mondanád, itt a vége. Tudjuk, hogy nehéz, de így hamarosan újra boldog lehetsz majd!

Tovább olvasgatnád a horoszkópokat? Ajánlunk neked még egy párat:

Még több

Horoszkóp