Horoszkóp, November 29., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp, November 29., Hétfő

Kos 

Hiába van kifejezetten jó kedved, hamar rád ragadhat a kollégáid negatív hozzáállása. Tegyél meg mindent azért, hogy ezt visszafojtsd, különben véget nem érő és frusztrált napnak nézel elébe. 

Bika 

A délutánod szabadnak ígérkezik, úgyhogy hívd meg a szüleidet egy kávéra, vagy egyszerűen ugorj fel hozzájuk, meglepetésként. El sem fogod hinni, milyen sokat ad a héthez ez a találkozás! 

Ikrek 

A desktopodon pakolva olyan dokumentum kerül eléd, amiről teljesen elfeledkeztél. Nyugi, ha eddig nem keresték, valószínűleg már nem is fogják, szóval kár lenne különösebben aggódni miatta. 

Rák 

Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz annak, hogy mások mit gondolnak rólad, épp ezért nem tudod saját magadat adni a melóban. Még mielőtt totál kifáradsz ebben, szépen bontsd le a falakat, amiket felhúztál. 

Oroszlán 

Van egy remek ötleted, de sajnos a megvalósítása bonyolultabb, mint azt elsőre hitted. Ne add fel, ugyanis egy tapasztaltabb kollégád lehet, hogy tud segíteni, hogy sikerre vidd. Nem szégyen segítséget kérni! 

Szűz 

Egy közeli barátod nagyon csúnyán a lelkedbe gázol, de szinte azonnal bocsánatot is kér, mert tudja, hogy túl messzire ment. Mégis, egyfolytában azon kattogsz, hogy vajon tényleg igazat mondott? Tarts önismereti pillanatokat ma! 

Mérleg 

Sosem gondoltad volna, hogy a főnöködben és benned bármi közös lehet, de kiderül, hogy sokkal hasonlóbbak vagytok, mint valaha gondoltad volna. Így sokkal egyszerűbben tudod a hangulatváltozásait kezelni. 

Skorpió 

A kegyes hazugság később mindig megbosszulja önmagát, úgyhogy inkább nézz szembe a helyzettel és vállald most az igazat, így később tutira nem kell ezen aggódnod. És sok bonyodalomtól kímélheted meg magadat. 

Nyilas 

Valaki a környezetedben megpróbál elbizonytalanítani, amit nagyon rosszul viselsz, mert már magad sem vagy biztos a terveidben. Nyugi, minden jó, amit csinálsz, kár lenne más miatt kételkedni magadban. 

Bak 

Hajlamos vagy az első benyomás alapján ítélni, de ma mégse tedd! Bárki is akad az utadba, fogadd nyitottan, mert lehet, hogy csak azért fura a viselkedése, mert nagyon izgul a találkozás miatt.  

Vízöntő 

A főnök feltétlen figyelmét élvezed, amiért sikerre viszel egy nehéz projektet, sőt, olyan dicséretben részesít, amiből kitűnik, hogy hosszú távon tervez veled, és már az előléptetést is fontolgatja. 

Halak 

Tedd oda magad a mai meetingen, mert a szakmai jövőd függ attól, mennyire teszel profi benyomást a főnökre és a tárgyaló partnerekre! Ha szeretnél jó pontot szerezni, akkor légy proaktív, de ne túlbuzgó. 

Még több

Horoszkóp