Horoszkóp, November 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp, November 30., Kedd

Kos 

Mindegy, mennyire szimpatikus, ne add ki magadat ma egyetlen kollégának sem, mert nem tudhatod, hogyan fog reagálni a dologra. Lehet, hogy megőrzi a titkodat, de az is simán előfordulhat, hogy visszaél a bizalmaddal. 

Bika 

Mintha ma a tenyerén hordozna a sors: szinte minden elsőre sikerül. Szuper a csatlakozás munkába menet, a kedvenc sütid van a menzán és még a főnöködnek is lesz pár jó szava hozzád. Élvezd ki a szerencsédet! 

Ikrek 

Lehet, hogy elsőre nem kelt benned szimpátiát az egyik új kollégád, de ne írd le, mert sokkal több van benne, mint azt gondolnád. Sőt, akár tanulhatsz is tőle, szóval semmiképpen ne ítélkezz felette. 

Rák 

Ha úgy érzed, hogy a véleményed fontos, akkor ne tartsd magadban. Mindegy, hogy mások mit gondolnak, és az is, ha nem értenek egyet veled, a lényeg, hogy a te lelkiismereted megkönnyebbüljön. 

Oroszlán 

Ha kicsit is úgy érzed, hogy nem vagy jól, akkor inkább hagyd ki ma a melót és a barátaiddal való találkozást is mondd le. Ez nem jelenti, hogy beteg leszel, de fő az elővigyázatosság!  

Szűz 

Nem igazán lesz ma türelmed ahhoz, hogy új infókat fogadj be, pedig kénytelen leszel picit megerőltetni magadat, különben a hét második fele nagyon sűrű lesz. Ha nem akarsz túlórázni, próbálj koncentrálni. 

Mérleg 

Ha ma állásinterjúra mész, akkor minden eshetőséggel számolj, mert olyan is megtörténhet, amit maximum eddig csak filmeken láthattál. Nyugi, ettől az esélyeid nem romlanak, csak a meglepetés ereje picit lesokkolhat. 

Skorpió 

Igényelnéd a pasid társaságát, de neki annyi dolga van az ünnep közeledtével, hogy még a közös vacsorát is offolja. Ne keseregj emiatt, inkább próbáld kideríteni, hogy miben tudnál neki segíteni! 

Nyilas 

Még csak kedd van, de neked már a hétvégén jár az eszed, ugyanis rengeteg szuper program van kilátásban. Ne sürgesd az időt, mert ha csak a jövőre koncentrálsz, csomó érdekes dologról lemaradhatsz. 

Bak 

Sokkal érzékenyebb vagy, mint általában, de emiatt nem kellene mások fejét leharapni. A drámát jobb, ha a négy fal közé tartogatod, a kollégáiddal szemben próbálj meg kedves lenni. Még jobb lenne, ha ma inkább a home office mellett döntenél.  

Vízöntő 

A fontos beszélgetéseket a munkában és a magánéletben is jobb lenne máskorra halasztani, mert nem vagy olyan állapotban, hogy pontosan tudd magadat kifejezni. Hidd el, ezek holnap is megvárnak! 

Halak 

A főnök megjegyzést tehet a teljesítményedre, de kár lenne ezen vérig sértődni, mert ha őszintén magadba nézel, akkor rájössz, hogy igaza van. Inkább kapcsolj rá, hogy hosszútávon rácáfolhass! 

Még több

Horoszkóp