Horoszkóp, December 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-én is!

Horoszkóp, December 1., Szerda

Kos 

Úgy érzed, nem vagy a helyeden, de állj meg egy pillanatra, és gondold át alaposan, tényleg így van? Vagy csak az év végi hajtás mondatja veled? Kár lenne egyetlen rossz nap miatt felrúgni mindazt, amit eddig építettél. 

Bika 

Mindig az a benyomásod, hogy a szerdák a leghosszabbak a héten, de ma csodával határos módon a nap sokkal hatványozottabban fog telni, mint azt előre reméled. Még dupla kávéra sem lesz hozzá szükség! 

Ikrek 

Egy barátnőd arra kér, hogy találkozz ma vele, és segíts neki egy problémát megoldani. Ne passzold csak azért le, mert félsz közösségbe menni, ha tartasz a vírustól, hívd át magadhoz egy csajos estére. 

Rák 

Oké, tudjuk, hogy így karácsony előtt minden plusz jól jön, de kár lenne ezért túlvállalni magad. Hidd el, a családod sem csak a giga ajándékokra gyúr, sokkal fontosabb nekik, hogy ne tedd tönkre magadat a nonstop munkával. 

Oroszlán 

A munkád sarkalatos pontja ma az lesz, hogy a különböző véleményeket összeegyeztesd. Ez nem lesz egyszerű, de csak akkor tudsz sikerre vinni egy projektet, ha mégis nekivágsz és kezeled a helyzetet a legjobb tudásod szerint. 

Szűz 

Nem indul a legjobban a nap, de aztán váratlanul fordul a szerencséd, és úgy érezheted, hogy a sors egy tollvonással felülírta az eredeti szándékait. Ez annyira megnyugtat, hogy máris sokkal jobb kedvvel folytatod. 

Mérleg 

Mélyvíz vár rád, de az a fajta, amiből a felszínre úszva végre megkönnyebbülhetsz. Régóta nyomja már egy projekt a válladat, most azonban végre leteheted ezt a terhet, és felszabadulva léphetsz tovább a következő feladatra. 

Skorpió 

A főnököd indulatában olyat mond, amit nem gondol komolyan. Nem téged hibáztat, hanem a helyzetre dühös, de pont úgy jön ki a dolog, hogy rajtad csattan a dolog. Nyugi, csak idő kell, hogy lehiggadjon, és ezt ő is el fogja mondani. 

Nyilas 

Az egyik kollégádon érzed, hogy egy nagyobb lelkizésre lenne szüksége, ezért felajánlod neki, hogy beszélgetsz vele. Annyira hálás lesz érte, hogy valószínűleg dől majd belőle a panasz, de legyél ott neki támasznak. 

Bak 

Ne másoktól várj ma véleményt, ha egy fontos döntést kell meghoznod, mert a különböző vélemények csak még inkább összezavarhatnak. Hallgass a megérzéseidre, ennél jobbat most nem tehetsz magaddal! 

Vízöntő 

Te vagy az, aki stresszes helyzetben azonnal kapcsol, és a megoldást keresi, ez most sem lesz másképp. Mire a főnököd és a kollégáid felocsúdnak, te már tálcán kínálod a megoldást nekik.  

Halak 

Dicsérd ma meg az idősebb kollégáidat, mert lehet, hogy a digitális eszközök terén nem annyira tapasztaltak, de a szakmai tudásuk vitathatatlan, és rengeteget tanulhatsz tőlük, ha kedvesen fordulsz feléjük. 

Még több

Horoszkóp