3 csillagjegy, akinek decemberben rendeződik az anyagi helyzete

Ez az év eddig nem feltétlenül szólt arról, hogy anyagilag is biztonságban érezd magad? Még egy teljes hónap maradt az évből, ami néhány csillagjegynek kifejezetten kedvezően alakul, ami a pénzügyeket illeti.

3 csillagjegy, akinek decemberben rendeződik az anyagi helyzete

Nyaralás, felújítás, nem várt kiadások, most pedig a karácsonyi shoppingtúra. Ha a te tárcád/számlád is folyamatosan szenvedett 2021-ben, csak gondolj arra, a december szép újrakezdés lehet, ami a pénzhez való viszonyodat illeti. Néhány csillagjegy pedig különösen erős támogatást kap ebben.

Mérleg

Szeretnéd, ha a december a pihenésről és a feltöltődésről, na meg a fejlődésről szólna, így több olyan könyv is nálad landol, ami rengeteget gyúr és alakít majd a pénzügyi tudatosságodon. Rájössz, hogy a vad spórolás és az annál is vadabb költekezés között bizony van néhány finom átmenet, és az, hogy ezt a magadévá teszed, sokat alakít majd a pénzügyeiden. 

Halak

A pénz nem a legjobb motivációs eszköz számodra, de csak azért, mert enélkül is motivált vagy. Az viszont igenis fontos neked, hogy elismerjék a munkádat és a fáradozásaidat, ami egy várakozáson felül magas és csinos karácsonyi jutalom formájában kopogtat be idén. Mivel nem vagy az a típus, aki rögtön lenullázza a számláját, ez a pénz segít, hogy újult erővel és biztosabb anyagi tartalékkal vágj neki 2022-nek. Azért lepd meg magad valami széppel is, jó? 

Bak

Év végén kicsit jobban beleásod magad, mennyit keresel és mennyit költesz, és szembesülsz a ténnyel: bizony alig marad félretett pénzed. Mivel egy nagyon melós és eredményes év után állsz, ennél jobb időzítés nem is létezik, hogy bekopogj a főnökhöz a nagyon megérdemelt fizetésemelés miatt. Gondold át a pénzügyeidet és a kiadásaidat, de azért mondj reális összeget.

Mutatjuk, kinek mit tartogatnak idén a csillagok:

Még több

Horoszkóp